Şahit Başsavcı Mustafa Alper'in Annesine Duygulandıran Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Şahit Başsavcı Mustafa Alper'in Annesine Duygulandıran Ziyaret

Şahit Başsavcı Mustafa Alper\'in Annesine Duygulandıran Ziyaret

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geçirdiği trafik kazasında şehit olan Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in annesini ziyaret etti.

30.08.2017 17:49

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geçirdiği trafik kazasında şehit olan Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in annesini ziyaret etti. Alper, başsavcının isminin verildiği caddenin görüntülerini anne Ulviye Alper'e izletti.

Mayıs ayında geçirdiği trafik kazasında şehit olan Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde yaşayan annesi Ulviye Alper'i evinde ziyaret eden Başkan Gürlesin, Kurban Bayramı'nı kutladı. Ziyarette Başkan Gürlesin'i Mustafa Alper'in ağabeyi Ümit Alper karşıladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'i karşısında gören Mustafa Alper'in annesi Ulviye Alper gözyaşlarına hakim olamadı. Anne Alper, "Sizi karşımda görünce oğlum gelmiş gibi hissettim. Çok duygulandım. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim" dedi.

Başkan Gürlesin, Başsavcı Mustafa Alper'in adının ilçede en önemli caddelerinden birine verildiğin ifade ederek, caddenin videosunu izletti. Anne Ulviye Alper, görüntüleri izlerken gözyaşlarına hakim olamadı.

"Adını ölümsüzleştirdik"

Şehit Başsavcının hatırasına sahip çıktıklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, " 15 Temmuz'un sembol isimlerinden biri olan Başsavcı Mustafa Alper'in değerli annesini ziyaret ederek Kurban Bayramı'nı kutladık. Mustafa Alper isminin Türkiye, Denizli ve Pamukkale için ne kadar önemli olduğunu ve biz de Pamukkale Belediyesi olarak bu ismi unutturmamak için adını caddeye verdik. Görevinin zirvesinde FETÖ ile mücadele eden Başsavcımızın adını ölümsüzleştirdik. Bu caddenin açılışının görüntülerini anne Alper'e izlettik. Kendisi hem ziyaretten hem de adının yaşatılmasından dolayı çok memnun oldu. Bir kez daha Başsavcı Mustafa Alper'e rahmet diliyorum" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şahit Başsavcı Mustafa Alper'in Annesine Duygulandıran Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement