Sağlıkta Başarılı Politikalar İzleniyor - Son Dakika
Güncel

Sağlıkta Başarılı Politikalar İzleniyor

Sağlıkta Başarılı Politikalar İzleniyor

Demir, sağlık alanında yapılan değişim ve dönüşümün diğer ülkeler tarafından örnek alındığını belirtti.

31.07.2012 14:03

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, sağlık alanında yapılan değişim ve dönüşümün diğer ülkeler tarafından örnek alındığını belirterek, "Başarılı bir politika izleniyor" dedi.

Samsun'daki hastanelerde incelemelerde bulunan AK Parti MKYK Üyesi, Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, hükümetin sağlık alanında izlediği başarılı politikanın diğer ülkeler tarafından örnek alındığını söyledi.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi Başhekimi Op. Dr Tamer Kutlu, Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İsmail İşlek ile Samsun Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Dr. Cevdet Şahin'i ziyaret ederek, hastanelerde yatan hastalarla görüştü. Hastanelerin bazılarının bölümlerinin değiştiğini bazılarının ise yeni binasında hizmet vermeye başladığına dikkati çeken Demir, sağlık alanında uygulanan uygulamalara dikkati çekti.

SAĞLIK HİZMETİNDE KALİTE

Yeni ve kapsamlı hastanelerin yapılarak Samsun'a kazandırıldığını söyleyen Cemal Yılmaz Demir, "Diş Hastalıkları Hastanesi'nin başka bir binaya taşınmasıyla Göğüs Cerrahisi Hastanesi ile Fizik Tedavi Hastanesi'nin alanlarında genişleme oldu. Buralarda artık hastalara daha rahat ortamlarda sağlık hizmeti veriliyor. Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi de yeni binasında hizmet veriyor. Tüm bu gelişmeler, hükümetimizin çok başarılı bir sağlık politikası uygulamasından kaynaklanıyor. Yeni hastaneler kazandırılırken, mevcut hastanelerde daha kapsamlı bir şekilde kullanımına devam ediliyor" dedi.

SAMSUN LİDER ŞEHİR

Sağlık alında 10 yıl öncesine kadar hayal bile edilemeyecek bir noktaya gelindiğini ifade eden Cemal Yılmaz Demir, "Artık küçük ilçelerimizde bile uzman doktorlar var. Samsun sağlık alanında bölgenin lider şehri. Gerek devlet gerekse de özel sektör tarafından yapılan yatırımlar sağlıkta çıtayı yükseltti. Hükümetin uyguladığı bu politika, yaşanan değişim ve dönüşüm diğer ülkelerce örnek alınıyor. Bu uygulamaları dikkatle takip ediyorlar. Her alanda olduğu gibi sağlık alanında yapılan bu icraatlar devam edecek" diye konuştu.

Ziyaretlerde AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sağlıkta Başarılı Politikalar İzleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement