Saadet'ten Görkemli Erbakan'ı Anlama Gecesi - Son Dakika
Güncel

Saadet'ten Görkemli Erbakan'ı Anlama Gecesi

Saadet\'ten Görkemli Erbakan\'ı Anlama Gecesi

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığının organize ettiği "Erbakan'ı Anlamak" gecesi Elazığ halkının yoğun katılımı ile Akgün Otel'de gerçekleşti.

21.02.2014 10:52

Çarşamba akşamı saat 18:30'da Akgün Otel'de yapılan Erbakan'ı Anma Gecesi Fatih Erbakan'ı karşılamaya giden kilometrelerce uzayan araç konvoyuyla, salondaki kalabalık ve coşkuyla başta Milli Görüşçülerin kendi gücünü görmesini sağladı, moral verdi; Saadet Partisi'nin Elazığ Belediyesi için ne kadar iddialı olduğunu gözler önüne serdi.

Programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcılarından Prof. Dr. Latif Öztek, Yaşar Canbay ve Genel Başkan Baş Danışmanı Dr Fatih Erbakan'ın yanı sıra çok sayıda STK temsilcisi ve Elazığ'lı katıldı

Büyük bir coşku ve heyecanla konvoy halinde Akgün Otel'e gelen Milli Görüşçülerin coşkusu buradaki kalabalığı görünce zirveye çıktı. Binlerce Milli Görüşçü Akgün Otel'in en büyük salonunu hınca hınç doldurmuş, koltuklara sığmayanlar merdivenlerde bile oturmuşlardı.

Çok sayıda davetlinin ayakta takip ettiği toplantıda salonun dışında da büyük bir kalabalık vardı. Gece boyunca sloganlar ve tekbirlerle coşkularını gösteren Milli Görüşçüler adeta gövde gösterisi yaptılar.

Gecede açış konuşmasını Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu yaptı. Büyük bir coşku ve heyecan gördüğünü ifade eden Hacıbekiroğlu zaferin yakın olduğunu söyledi. Erbakan'ın Elazığ'a Hünkâr Mahfili dediğini ifade eden Hacıbekiroğlu bu isme yakışır büyük bir kalabalığın salonu doldurduğunu ifade etti.

Ardından kürsüye gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek salondaki kalabalığa teşekkürlerini ileterek sözlerine başladı. Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak'ın Elazığ'a selamlarını ilettiğini belirten Öztek Milli Görüş Lideri Erbakan'ın mücadelesini anlattı.
Ardından kürsüye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcılarından Yaşar Canbay geldi. Salondaki kalabalığın Saadet Partisi'nin şahlanışının işareti olduğunu belirten Canbay ülke için çok önemli bir seçime gidildiğinin altını çizdi

Daha sonra kürsüye büyük sevgi gösterileri eşliğinde gelen Haluk Arslan dakikalarca kendisine tezahürat eden partilileri selamladı. "Bu kalabalık ve coşku zaferin müjdecisidir" diyerek sözlerine başlayan Haluk Arslan konuşmasında rakiplerine yüklendi.

AKP'nin Elazığ'da belediyeyi kazanmasının mümkün olmadığını belirten Arslan sebebinin iktidarın Elazığ'a hiçbir hizmet yapmaması olduğunu söyledi. Mağdur ettikleri, sahipsiz bıraktıkları Elazığlılardan iktidar partisinin oy isteyecek yüzünün olmadığını vurguladı.

MHP ve CHP'nin de Elazığ'da belediyeyi kazanma şansının olmadığını, böylesi bir potansiyellerinin olmadığını belirten Arslan salondaki ilginin Elazığlının tek umudunun Saadet Partisi olduğunu gösterdiğini ifade etti.

Elindeki ulusal bir şirketin yaptığı anketin Elazığ sonucunu açıklayan Haluk Arslan anketin Elazığ'da Saadet Partisi'ni %47 olarak gösterdiğini ifade etti. Salondan büyük alkış alan anket sonucu Milli Görüşçülerin coşkularını daha da arttırdı.

Gecede kürsüye son olarak Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Fatih Erbakan geldi. Erbakan kalabalığın büyük ilgisi karşısında dakikalarca konuşmak için sloganların susmasını bekledi.

Elazığlılara binlerce araçlık konvoy ve salondaki kalabalık için teşekkürlerini ileten Erbakan Elazığ'ın Milli Görüş için neden kıymetli olduğunu böylece göstermiş olduğunu vurguladı.

Milli Görüş Lideri Erbakan'ın ömrünün son nefesini verinceye kadar davası için mücadele ettiğinden ve bu mücadeleyi verirken maneviyatından, inancından zerre taviz vermediğini vurguladı.

Milli Görüş Lideri Erbakan'ın "zafer imanla kazanılır" sözünü hatırlatarak İstanbul'un fethinde verilen mücadele ve Fatih Sultan Mehmet'in hayatının Erbakan'ın hayatıyla olan benzerliklerini anlattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saadet'ten Görkemli Erbakan'ı Anlama Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement