Rusya Parlamentosu'nun Alt Kanadı Duma'nın Başkanı Narışkin, Ramallah'ta - Son Dakika
Güncel

Rusya Parlamentosu'nun Alt Kanadı Duma'nın Başkanı Narışkin, Ramallah'ta

Rusya Parlamentosu\'nun Alt Kanadı Duma\'nın Başkanı Narışkin, Ramallah\'ta

Filistin Devlet Başkanı Abbas, Narışkin'i kabul etti Görüşmede, Filistin İsrail barış müzakereleri ve iki ülke arasında farklı alanlardaki işbirliğinin geliştirilmesi konuları ele alındı.

26.02.2014 17:18

Resmi temaslarda bulunmak üzere Filistin'i ziyaret eden Rusya Parlamentosu'nun alt kanadı Duma'nın Başkanı Sergey Narışkin, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas tarafından kabul edildi.

Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın haberine göre, Abbas, Narışkin ve beraberindeki heyeti Ramallah'taki Devlet Başkanlığı konutunda ağırladı. Basına kapalı gerçekleşen görüşmede Abbas, Narışkin'e Filistin- İsrail arasında yürütülen barış müzakerelerinde yaşanan son gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Abbas'ın, iki ülke arasındaki güçlü ilişkiler ve Rusya'nın çeşitli alanlarda Filistin halkına olan desteğinden övgüyle söz ettiği belirtilen haberde, Narışkin'in de ülkesinin, iki devletli çözüm önerisi çerçevesinde Filistinlilerin barış ve güvenlik içerisinde yaşayabileceği  bağımsız Filistin devletinin kurulmasına olan desteğini dile getirdiği ifade edildi.

Haberde ayrıca Narışkin'in, Rusya'nın Filistin yönetimiyle siyasi, kültürel ve turizm gibi alanlarda işbirliği ilişkilerini geliştirme konusundaki isteğini vurguladığı kaydedildi.

Narışkin, iki gün sürecek ziyareti kapsamında Filistin ve İsrailli yetkililerle temaslarda bulunacak. - Ramallah

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rusya Parlamentosu'nun Alt Kanadı Duma'nın Başkanı Narışkin, Ramallah'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement