Rus Milletvekilleri Suriye'ye Gitmeye Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Rus Milletvekilleri Suriye'ye Gitmeye Hazırlanıyor

Rus Milletvekilleri Suriye\'ye Gitmeye Hazırlanıyor

Rusya Parlamentosu Alt Kanadı Başkanı Narışkin: "Milletvekillerinden oluşan bir heyeti, Suriyeli meslektaşlarıyla bir araya gelerek ülkedeki mevcut durumu ve yaşanan son gelişmeleri değerlendirmek için Şam'a göndermeye hazırız"

24.09.2013 17:37

Rusya Parlamentosu Alt Kanadı Başkanı Sergey Narışkin, milletvekillerinden oluşan bir heyetin Suriyeli meslektaşlarıyla son durumu değerlendirmek için bu ülkeyi ziyaret etmeye hazırlandığını söyledi.

Mecliste konuşan Narışkin, Suriye krizinin çözümünde diplomatik yolların henüz kapanmadığını, 20'inci yüzyılda yaşanan acı olaylardan çıkarılan dersin "uluslararası hukuk normlarının ve kuruluşlarının gözardı edilmemesi" olduğunu ifade etti.

Narışkin, milletvekillerinden oluşan bir heyeti, Suriye'deki mevcut durumu ve yaşanan son gelişmeleri değerlendirmek için Şam'a göndermeye hazır olduklarını belirtti. Rus parlamenter, ziyaretin zamanıyla ilgili bilgi vermedi.

Rus milletvekilleri, geçtiğimiz haftalarda da Suriye krizini değerlendirmek için ABD'li meslektaşları ile görüşmek istemiş ancak öneriye ABD tarafı sıcak bakmamıştı. - Moskova

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rus Milletvekilleri Suriye'ye Gitmeye Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement