Ronaldo'dan Rooney'e, Ibrahımovıc'ten Kobe Bryant'a - Son Dakika
Güncel

Ronaldo'dan Rooney'e, Ibrahımovıc'ten Kobe Bryant'a

Ronaldo\'dan Rooney\'e, Ibrahımovıc\'ten Kobe Bryant\'a

Nıke'ın 'her şeyini ortaya koy' kampanyasının ikinci bölümünde Birçok ünlü isim rol aldı.

26.04.2014 13:46

'KAZANAN KALIR!'
Nike, #riskeverything 2014 futbol kampanyasının ikinci bölümü 'Kazanan Kalır'ı yayına soktu. İkinci reklam filminde ilk bölümün kahramanları Cristiano Ronaldo, Neymar Jr. ve Wayne Rooney'ın yanı sıra Zlatan Ibrahimovic, Eden Hazard, Andrea Pirlo, Gonzalo Higuain, Gerard Pique, Andrés Iniesta, Mario Gotze, Thiago Silva, Thibaut Courtois, Tim Howard ve David Luiz gibi ünlü futbolcular da yer aldı. Kobe Bryant, Jon Jones, Anderson Silva, Irina Shayk ve Yeşil Dev'in de aralarında bulunduğu diğer sporcular ve özel konukların da yer aldığı reklam filmi, iki takım arkadaşının bir parkta 'Kazanan Kalır' oyunundaki mücadelesi ile başlıyor.

Mücadelenin başlamasından ve bahislerin açılmasından hemen sonra biri 'Ben Cristiano Ronaldo'yum' diyor ve rakibi de o halde kendisinin Neymar olacağını söylüyor.

Arkadaşlar arasında basit bir oyun gibi görünen bu mücadele bir anda dünyanın en mükemmel futbol oyunlarından bazılarının gösterildiği hınca hınç bir maça dönüşüyor. Maç ilerledikçe, oyuncuların isimleri yüksek sesle söyleniyor ve Wayne Rooney, Zlatan Ibrahimovic, Eden Hazard ile Gonzalo Higuain oyuna katılıyor.

Ronaldo, takımını güçlü vuruşuyla 1-0 öne geçirirken taraftarlar arkasında kontrolden çıkıyor ve Ronaldo, bir rakip takım oyuncusunu 'Kalabalık hırçınlaşıyor' diyerek azarlıyor. Rakibi buna aldırmıyor, kendi adını ve ayağından hiç çıkarmadığı Magista'yı 50 bin taraftarın haykırdığını söylüyor. Ronaldo ise Mercurial Superfly'ın dünya üzerindeki ilk bakışını göstererek karşı atakta bulunuyor.

Maç devam ederken daha fazla oyuncu oyuna giriyor. Gerard Pique son anda topu rakipten çalarken, David Luiz'in tıpatıp benzeri ortaya çıkıyor ve yine Andrés Iniesta olma hayaline sahip bir çocuğun yanlış kimlik tanımlaması sonucu bu hayali suya düşüyor.

Neymar skoru 1-1 yaparken, gerçek Iniesta mükemmel bir voleyle konuk takımı 2-1 öne geçiriyor. Rooney skoru 2-2 yapmak için uzak mesafeden karşılık veriyor ve Jumbotron 'Bir Sonraki Golü Atan Kazanır!' anonsu yapıyor.

O sırada karşı atak başlarken son kalan oyuncu, David Luiz tarafından alt ediliyor. Ronaldo penaltı vuruşu için hazırlanırken, her şeyi ortaya koyma anını yakalayan ve oyunun belirleyici sorumluluğunu alan cesur bir genç oyuncu Ronaldo'yu kenara itiyor.

İster dünyanın en iyi oyuncusu olsun ister Brezilya'da sokaklarda oynayanlar olsun tüm futbolseverleri oyuna tutkuyla bağladıklarını söyleyen Nike Pazarlama Kurulu Başkanı Davide Grasso, 'Kazanan Kalır'ın her genç oyuncunun arkadaşlarıyla arasındaki rekabeti öğrenmesini, kahramanı olan oyuncuyla oynama veya onun gibi olmaya çalışma deneyimlerini anlattığını belirtti. Davide Grasso, şöyle devam etti: "Korkusuz, heyecanlı ve eğlenceli oyuna inanıyoruz ve işte bu da bizim benimsemek istediğimiz bakış açısı. Nike oyuncuları uçlarda oynuyor; çünkü bir şeyi benzersiz ve sıra dışı kılmak için doğru zamanı biliyor. Biz oyunları bu dakikalar için izliyoruz, bunlar bize kendi oyunumuzu yaratmada ilham verici oluyor. İşte 'Her Şeyi Ortaya Koy' bu demek oluyor. Eğer o riskleri almaya hazırsan, ne yapabileceğinin söylenmesine ihtiyaç yoktur."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ronaldo'dan Rooney'e, Ibrahımovıc'ten Kobe Bryant'a - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement