Rıdvan Şükür, Kemer Kaymakamını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Rıdvan Şükür, Kemer Kaymakamını Ziyaret Etti

Rıdvan Şükür, Kemer Kaymakamını Ziyaret Etti

Tatilini Kemer'de geçirmekte olan dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür, Kemer ilçe kaymakamı Bayramali Köse'yi makamında ziyaret etti.

07.11.2013 15:27  Güncelleme: 14:27

Doğa dostu, doğa sporları ile yakından ilgilenen ilçe kaymakamı Bayramali Köse, Yörük yolları ile ilgili projelerini ziyaretine gelen Şükür'e anlattı. İlçe sınırları içerisindeki yürüyüş parkurları ile ilgili kitap hazırlama projeleri olduğunu söyledi. KemerKaymakamlığı tarafından başlatılan proje ile Beldibi'nden başlayıp Çıralı'ya kadar olan ilçe sınırları içerisindeki Doğa ve Alternatif Turizmine yönelik Kemer Yürüyüş ve Bisiklet Parkurları projesi kapsamında bölgede çalışmalar yaptıklarını söyleyen ilçe kaymakamı Köse, Beydağlarının eşsiz güzelliklerini meraklıları ile buluşturacak olan proje, bölgenin turizm potansiyeline ek olarak doğa turizmi ile Kemer'in turizm çeşitliliğinin arttırılması hedeflediklerini belirtti.

Gebze Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü başkan yardımcısı Rıdvan Şükür, ilçe kaymakamı Bayramali Köse'ye verdiği bilgiler ve yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rıdvan Şükür, Kemer Kaymakamını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement