Restorasyon İçin Demir Devrede - Son Dakika
Güncel

Restorasyon İçin Demir Devrede

Restorasyon İçin Demir Devrede

Cemal Yılmaz Demir, cami ve mezarlık alanının restorasyonu için devreye gireceğini söyledi

05.12.2012 14:56

Samsun'un merkezinde bulunan ve içerisinde Seyyid Kutbiddin Hazretleri'nin türbesinin de bulunduğu cami ve mezarlık alanının restorasyon çalışmasının başlaması için AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir devreye girdi.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İlkadım ilçesi sınırlarında bulunan Büyük İslam alimi Abdülkadir Geylani'nin torunu Seyyid Kutbiddin Hazretleri'nin türbesi ile bir camiyi bulunduran alanda incelemelerde bulundu. Türbenin bulunduğu cami, mezar taşları ve çevreyle ilgili Seyyid Kutbiddin Camii İmamı Mehmet Acı'dan bilgiler alan Demir, tarihin yeniden gün yüzüne çıkması için elinden geleni yapacağını söyledi.

SAMSUN'A KAZANDIRILACAK

Önümüzdeki günlerde Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem'le görüşeceğini dile getiren Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Tarih dolu bu alanın Samsun'a kazandırılması için üzerimize düşeni yapacağız. Vatandaşlarımız buraya geldiğinde kötü bir izlenimle değil, koruma altında olan ve gelecek nesillerinde faydalanabileceği bir alanı bulmalı" dedi.

Demir, detaylı incelemede bulunduktan sonra alandan ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Restorasyon İçin Demir Devrede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement