Restoranda Şehit Ailelerine Ücretsiz Hizmet - Son Dakika
Güncel

Restoranda Şehit Ailelerine Ücretsiz Hizmet

Restoranda Şehit Ailelerine Ücretsiz Hizmet

Amasya'da bir restoranın işletmeciliğini yapan 36 yaşındaki Bayram Çolak, işyerine gelen şehit ailelerinden ücret almayacaklarını dile getirdi.

12.04.2014 14:24  Güncelleme: 14:53

Amasya'da Bayram Çolak'ın işlettiği restoranın girişine 'Şehit ailelerine müessesemizde tüm hizmetler ücretsizdir' yazılı tabela asıldı.

20 gündür şehit ailelerine özel uygulamayı başlattıklarını söyleyen Çolak, şehit haberlerini televizyon kanallarında, gazetelerde görünce çok etkilendiğini ve aileleri için böyle bir uygulama başlatmaya karar verdiğini belirterek, "Şehit ailelerine kendi imkanlarımla ne yapabilirim diye düşündüm. Hem onlara saygımı göstermek hem de şehit ailelerimizin yanında olmak için bütün hizmetleri kendilerine ücretsiz vermeye karar verdim. 20 gün içerisinde 3 şehit ailemiz restoranımıza geldi, biz de onlara böyle bir kararımızın olduğu söyleyip hiçbir ücret talep etmedik. Mutlu oldular. Yaptığımız çok büyük bir şey değil ancak ben de elimden gelen bir şeyler yapmak istedim. Benim amacım şehit yakınlarımıza yanında olduğumuzu hissettirmek" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Restoranda Şehit Ailelerine Ücretsiz Hizmet - Son Dakika


Advertisement