Ressam Bedri Baykam, Yeni Yaşını Kutladı - Son Dakika
Güncel

Ressam Bedri Baykam, Yeni Yaşını Kutladı

Ressam Bedri Baykam, Yeni Yaşını Kutladı

İyilik İçin Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selin Bozkurt, Denetleme Kurulu Üyesi Nermin Aşçıoğlu, Nadire Tanes ve diğer üyelerinde katıldığı sanat sohbetinde ressam Bedri Baykam'ın bu vesile ile bir gün önceden doğum günü kutlaması da yapıldı.

27.04.2018 16:53  Güncelleme: 16:52

İyilik İçin Sanat Derneği, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nden yeni mezun gençleri desteklemek üzere kurguladığı Atölye|Pasaj'da bir yıllık çalışmalarını tamamlayan ilk genç sanatçı grubunun eserlerinin sergilendiği GaleriDeniz'de 25 Nisan 2018 Çarşamba günü 147. sanat buluşmasında ressam Bedri Baykam'ın katılımıyla sanat sohbeti gerçekleştirdi.

İyilik İçin Sanat Derneği üyeleri her hafta gerçekleştirilen sanat buluşmalarının 147. haftasında Atölye|Pasaj'da bir yıllık çalışmalarını tamamlayan ilk genç sanatçı grubunun eserlerinin görücüye çıktığı GaleriDeniz'de ressam Bedri Baykam'ı ağırladı.

Baykam, GaleriDeniz'de gerçekleştirilen sanat sohbetinde kendi sanatsal yolculuğundan bahsederken Pasaj'da Bir Yıl sergisi ile ilgili olarak da şunları dile getirdi:

"Bu serginin niyet olarak ve amaç olarak da çok güzel bir sergi olduğunu düşünüyorum. İyilik İçin Sanat Derneği olarak genç sanatçılara atölye, boya ve önemli bazı yerleri görme gibi seyahat katkısı sağlamanız da çok önemli girişimlerdir. Bu desteklerinizden dolayı sizleri kutluyorum.

Genç sanatçının kafasına bir fikir gelir ancak boyası yoktur, atölyesi yoktur, hayat zorlukları yüzünden konsantrasyonu yoktur yapamaz. Bu yüzden özellikle kariyerinin başında olan genç sanatçılara destek olmanın değeri çok büyüktür."

İyilik İçin Sanat Derneği'nin, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nden yeni mezun gençleri desteklemek üzere kurguladığı Atölye|Pasaj'da bir yıllık çalışmalarını tamamlayan ilk genç sanatçı grubu eserleri 26 Mart 2018 Perşembe akşamı GaleriDeniz'de açılan sergiyle sanatseverlerle buluşmuştu. Yoğun ilgi gören sergi 2 Mayıs 2018 Çarşamba gününe kadar uzatıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ressam Bedri Baykam, Yeni Yaşını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement