Uluslararası Zafer Festivali Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Zafer Festivali Sona Erdi

Uluslararası Zafer Festivali Sona Erdi

25-30 Ağustos Zafer Haftası etkinlikleri çerçevesinde Afyonkarahisar Belediyesi'nce geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Zafer Festivali sona erdi.

31.08.2013 19:38  Güncelleme: 12:54

12. Uluslararası Zafer Festivali çerçevesinde yabancı ülkelerden ve Aydın'ın Söke ilçesinden Afyonkarahisar'a gelen halk oyunları ekipleri, Akarçay'da düzenlenen etkinlikte, kendi yörelerine özgü halk oyunlarını Afyonkarahisar halkı için sergiledi.

Akarçay'ın muhteşem manzarası eşliğinde birbirinden renkli görüntülere sahne olan ekipler, büyük beğeni topladı. Performanslarıyla göz kamaştıran ekipler, Afyonkarahisarlılar'dan tam not aldı.

Renklerin kardeşliğine sahne olan festival sonunda ekipler festival tertip komitesi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Geceye Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gecenin sonunda duygularını dile getiren halk oyunları ekipleri, Afyonkarahisar'da kaldıkları süre içerisinde kendileriyle yakından ilgilenen başta Belediye Başkanı Burhanettin Çoban olmak üzere Tertip Komitesi Başkanı Ayfer Örten, Komite Üyeleri Emel Sarlık, Mehmet Seçkin ve mihmandarlara teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uluslararası Zafer Festivali Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement