Rektör Öğrencisinin Yanında Diz Çöktü - Son Dakika
Güncel

Rektör Öğrencisinin Yanında Diz Çöktü

Rektör Öğrencisinin Yanında Diz Çöktü

Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli alanlarda başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.

23.05.2013 15:31

Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli alanlarda başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi. Rektör Prof Dr. Kamil Dilek, engellilerle ilgili sosyal sorumluluk projesinde ödül alan engelli Emine Merve Küçük isimli öğrencisine ödülünü diz çökerek verdi.

Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende "Uludağ Üniversitesi'nin Zirvesindeki"

öğrenciler; lisansüstü, bilim, sanat, spor ve sosyal sorumluluk alanlarında yaptıkları başarılı çalışmalar dolayısıyla ödüllendirildi.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek'in yanı sıra Rektör yardımcıları ve danışmanları, dekanlar, yüksekokul müdürlerinin de katıldığı törene, öğrenciler ve aileleri de büyük ilgi gösterdi.

Törende, Halkoyunları Ekibi, Bayan Flöre Takımı, Dans Topluluğu, Nilay Acar-Ahmet Gezen dans gösterisi yaparken, Grup Zencefil, Umut Topal ve Orkestrası da müzik dinletisi sundu.

ALÇAKGÖNÜLLÜ

REKTÖR

Engellilerle ilgili sosyal sorumluluk projelerinde görev alan Uludağ Üniversitesi Atlıspor Topluluğu öğrencisi Emine Merve Küçük'e ödülünü Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek verdi.

Topluluk Danışmanı Prof. Dr. Deniz Seyrek İntaş, Topluluk Başkanı Özgün Sarıtaş ve Rektör Kamil Dilek, boyunun kısalığına rağmen büyük işler başaran Emine Merve Küçük'ün yanında diz çökerek töreni izleyenleri selamladılar.

Töreni izleyenler de, bu davranışı ayakta alkışladılar.

(İHS

23.05.2013 15: 20: 10

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Rektör Öğrencisinin Yanında Diz Çöktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement