Rektör Gökbel'den Ziyaretler - Son Dakika
Güncel

Rektör Gökbel'den Ziyaretler

Rektör Gökbel\'den Ziyaretler

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Valiler Kararnamesi ile Konya Valiliği görevine yeni atanan Muammer Erol ve Konya Garnizon Komutanlığı görevine atanan Tümgeneral Ali Çetinkaya'yı makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

06.09.2013 17:35

Vali Erol ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Çetinkaya'ya 'Konya'ya Hoş geldiniz' diyerek iyi dileklerini ileten Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökbel, "Gerek Valimize gerekse Garnizon Komutanımıza Konya'daki yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Konya'nın her yönden gelişmesine önemli katkıda bulunacaklarına inanıyorum. Üniversitemizle olan ortak proje ve çalışmalarda Selçuk Üniversitesi olarak her türlü işbirliğine hazır olduğumuzu belirtmek isterim." dedi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Konya Valisi Muammer Erol, "Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'in bu ziyareti beni çok memnun etti. Konya'yı tanımam ve üniversite ile şehrin bağlarının güçlendirilmesi noktasında bizlerin işbirliği hem Konya hem de Selçuk Üniversitesi için çok önemlidir. Rektör Prof. Dr. Gökbel'in iyi dilekleri için kendisine çok teşekkür ederim. Konya'nın gelişmesine birlikte katkıda bulunacağımıza inanıyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rektör Gökbel'den Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement