Ramazan Coşkusu ADA Alışveriş Merkezi'nde - Son Dakika
Güncel

Ramazan Coşkusu ADA Alışveriş Merkezi'nde

Ramazan Coşkusu ADA Alışveriş Merkezi\'nde

Sakaryalılar'a 3 yıldır farklı bir alışveriş ve yaşam kültürü sunan ADA Alışveriş Merkezi, bu Ramazan Ayı için de birbirinden keyifli ve eğlenceli etkinliklerle dolu özel bir program hazırladı.

03.08.2011 10:04

AÇILIŞ-KAPANIŞ

Ramazan'a özel olarak açılış-kapanış saatlerini 25 Ağustos tarihine kadar 11.00-23.00 olarak düzenleyen Ada Alışveriş Merkezi; 26 -27-28-29 Ağustos tarihlerinde ise gece 24.00'e kadar açık kalacak.

ÇOCUKLAR

Ramazan ayı boyunca, ziyaretçilerine birbirinden ilginç Kukla Gösterileri, Orta Oyunu ve İlizyonist şovları, neşeli Çocuk Tiyatrosu ile dopdolu bir program sunacak olan ADA Alışveriş Merkezi'nde ayrıca 6 Ağustos Cumartesi günü miniklerin gözdesi Jonglör Kerem Eser'in gösterisi de yer alacak. Her hafta sonu gerçekleştirilecek olan Çocuk Adası etkinliklerine Ramazan dolayısıyla Karagöz Kukla Atölyesi ve Karagöz gösterilerinin de ekleneceği ADA Alışveriş Merkezi'nde, tüm Sakaryalı çocuklar eğlenceli bir Ramazan yaşayacaklar.

DOLU DOLU

Ramazan eğlenceleri kapsamında, yetişkinler için de Tans orkestra, Fasıl ve Sema gösterileri iftar öncesi ziyaretçilere keyifli dakikalar sunacak. 20 Ağustos Cumartesi günü ise Prof. Dr. Süleyman Ateş, keyifli bir Ramazan sohbeti ile ADA Alışveriş Merkezi'nde Sakaryalılar ile bulaşacak. İstanbul'un Renkleri gösterisi ile devam edecek olan etkinlikte ayrıca tüm ziyaretçilere lokum ve gülsuyu ikramı da yapılacak. Tüm Ramazan etkinliklerinin ücretsiz olduğu ADA Alışveriş Merkezi'nde keyifli ve eski Ramazanların coşkusunu aratmayacak dopdolu bir program sizleri bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan Coşkusu ADA Alışveriş Merkezi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement