Raketler Türkiye Beşincisi Oldu - Son Dakika
Güncel

Raketler Türkiye Beşincisi Oldu

Raketler Türkiye Beşincisi Oldu

19-22 Mayıs 2011 tarihleri arasında İstanbul'da yapılan Türkiye Kupası maçlarında Yalova Belediye Gençlikspor'un raketleri herkesin beğenisini topladılar.

25.05.2011 19:47

Yaş sınırının olmadığı müsabakalarda en küçük yaş ortalaması ile mücade eden ekip Yalova Belediye Gençlikspor Kulübü oldu. Eleme gruplarını geçerek gelen 24 takımın mücadele ettiği takım maçları, iki gün sürdü. İki gün yapılan takım müsabakalarında, Hüseyin Durmaz (1995), Özgün Öztürk (1996), İbrahim Gündüz (1997) ve Ziver Gündüz (1997) 'den oluşan takımımız oldukça iyi maçlar çıkardı.

Grup maçlarında, Belediyesporlu raketler 4. grupta Fenerbahçe ve Aksaray ile eşleştiler. Aksaray'ı 3-0 geçen raketlerimiz, Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup oldular. Ancak Fenerbahçe ile oynanan maçta sporcumuz Hüseyin Durmaz, milli sporcu ve 2011 büyükler Türkiye 3.sü İrfan Tavukçuoğlu'nu yenerek herkesin takdirini topladı. Grupta 2. olan takımımız eleme turlarının ardında Türkiye Kupasını 5. sırada tamamladı. Çiftler müsabakalarında da Hüseyin Dumaz - Özgün Öztürk ilk 4'e girme maçını 3-1 kaybederek Büyük Çiftler'de Türkiye 5.si olarak bir ilke imza arttılar.

Yalova Belediye Gençlikspor Kulübü Başkanı Cengiz Karoğlu yaptığı açıklamada; "Masa Tenisi branşımız istirkrarlı bir şekilde çalışmasının meyvelerini alıyor. Sporcularımız Yalovamız'ın tanıtımına fazlasıyla katkıda bulunuyorlar. Mevcut sporcularımız minik sporcularımıza da örnek olarak gelişimleri için büyük katkı sağlıyorlar. Bundan sonra yapılması gereeken Yalova'ya Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksek Okulun'nun (BESYO) açılmasıdır. Böylelikle hem alttan gelen sporcularımız iyi sporcularla çalışabilecekler hemde Yalova Üniversite'sine ulusal ve uluslararası başarılar kazandırabileceklerdir. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Yakup Bilgin Koçal'a ve Gençlik Spor İl Müdür Vekilimiz Gencer İlhan'a teşekkür ederim.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Raketler Türkiye Beşincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement