Raket Sallayanların Başarısı Taçlandı - Son Dakika
Güncel

Raket Sallayanların Başarısı Taçlandı

Raket Sallayanların Başarısı Taçlandı

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Bürosu'nun düzenlediği Masa Tenisi Turnuvası Finali'nde dereceye giren sporcular ödüllendirildi.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un yaptığı açılış vuruşuyla, Beylikdüzü Kültür...

09.12.2013 15:14

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Bürosu'nun düzenlediği Masa Tenisi Turnuvası Finali'nde dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un yaptığı açılış vuruşuyla, Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde start alan 5'inci Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası'nda şampiyonlar belli oldu. Beş ayrı kategoride toplam 180 sporcunun katıldığı, centilmence ve çekişmeli geçen turnuvada sporcular, masa başında ter dökerken, yakınları da tribünlerde onların heyecanını paylaştı.

"SPORCUNUN YANINDAYIZ"

Mücadele eden tüm sporcuları şampiyon ilan eden Başkan Uzun, "Sporun değişik branşlarında gerçekleşen spor müsabakalarımızın yanında, ilçenin birçok noktasında olan yürüyüş yollarımız ve spor aletlerimizle belediye olarak her zaman spor ve sporcuların yanındayız" dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay, Beylikdüzü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Gürkan Akbıyık ve Beylikdüzü Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nihat Adıgüzel dereceye giren sporculara madalyalarıyla birlikte, spor malzemeleri takdim etti.

Yarışmada, bayanlarda Vildan Korkmaz şampiyon olurken, Çağla Özkul ikinci, Sevgi Narin üçüncü ve Yasemin Boyacıoğlu dördüncü oldu. Erkekler klasmanında 15-19 yaş grubunda Deniz Duranlı şampiyon olurken, Emre Dağ ikinci, Mustafa Yılmaz üçüncü, Yunus Günal da dördüncü oldu. 20-40 yaş grubunda şampiyonluğu Murat Ekmekçi elde ederken, Ferhat Doğan ikinci, Adnan Nail Şimşek üçüncü ve Taner Solmaz da dördüncü oldu. 41-50 yaş grubunda ise şampiyonluğu Gökhan Göliş elde etti, Sadi Özkan ikinci, Ali Rıfat Yılmaz üçüncü ve Hasan Cömert dördüncü oldu. 51 yaş ve üzeri grupta da Kamil Ercan Özek birinciliği kazanırken, ikinci Ertuç Vural, üçüncü Faruk Nafiz Masarıkoğlu, dördüncü ise Nejat Erel oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Raket Sallayanların Başarısı Taçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement