Rahmet Akşamları'nda Sevilen Sanatçılar Sahne Alıyor - Son Dakika
Güncel

Rahmet Akşamları'nda Sevilen Sanatçılar Sahne Alıyor

Rahmet Akşamları\'nda Sevilen Sanatçılar Sahne Alıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 100 Gün 100 Etkinlik programları kapsamında düzenlenen Rahmet Akşamları, sevilen sanatçıların konserleri ile devam ediyor.

10.08.2011 11:57

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve sevilen sanatçıların sahne aldığı Rahmet Akşamları ilgiyle izleniyor.

25 Mayıs'ta başlayan ve Ramazan ayının girmesiyle birlikte Rahmet Akşamları ismiyle devam eden 100 Gün 100 Etkinlik programlarında son olarak Mustafa Cihat, Uğur Demirci, Sami Savni Özer ve Aykut Kuşkaya sahne aldı.

Her akşam teravih sonrası Kültürpark Amfi Tiyatro'da düzenlenen programlarda Cumartesi akşamı sahne alan Mustafa Cihat, Pazar akşamı sahne alan Uğur Demirci, Pazartesi akşamı sahne alan Sami Savni Özer ve Salı akşamı sahne alan Aykut Kuşkaya-Kahraman Tazeoğlu-Mehmet Saraçoğlu, izleyenlere müzik ve şiir dolu Ramazan akşamları yaşattı.

SEVİLEN SANATÇILAR SAHNE ALACAK

Konyalıların yanı sıra şehri ziyarete gelen yerli ve yabancı misafirlerin de ilgi gösterdiği etkinlikler; 10 Ağustos Çarşamba günü Ömer Faruk Belviranlı, 11 Ağustos Perşembe günü Grup Gönül, 12 Ağustos Cuma günü Hasan Sağındık, 13 Ağustos Cumartesi günü Ömer Karaoğlu, 14 Ağustos Pazar günü Eşref Ziya Terzi konserleri ile devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rahmet Akşamları'nda Sevilen Sanatçılar Sahne Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement