Putin'in, İş Adamı Hodorkovski'yi Affetmesi - Son Dakika
Güncel

Putin'in, İş Adamı Hodorkovski'yi Affetmesi

Putin\'in, İş Adamı Hodorkovski\'yi Affetmesi

Berlin'de bulunan Hodorkovski'nin, oğlu Pavel ile görüştüğü, bugün Almanya'ya gelen annesi ve babasıyla da gün içinde bir araya geleceği bildirildi Alman Dışişleri Bakanlığının 1 yıllık vize verdiği Hodorkovski, yarın basın toplantısı düzenleyecek.

21.12.2013 13:49

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından affedilince yıllardır kaldığı cezaevinden çıkarak özgürlüğüne kavuşan iş adamı Mihail Hodorkovski'nin Berlin'de oğlu ile görüştüğü, Rusya'dan gelen anne ve babası da gün içinde bir araya geleceği belirtildi.

Alman Haber Ajansı'nın (DPA) yer alan habere göre, Hodorkovski'nin annesi Marina ve babası Boris Hodorkovski bugün uçakla Moskova'dan Berlin'e geldi. Rus iş adamı Mihail Hodorkovski'nin güç içinde anne ve babasıyla bir araya geleceği kaydedildi. İş adamı Hodorkovski'nin New York'da yaşayan oğlu Pavel Hodorkovski'nin Berlin'e gelerek babasıyla görüştüğü bildirildi.

Öte yandan, Alman Dışişleri Bakanlığının 1 yıllık vize verdiği Hodorkovski'nin yarın Duvar Müzesi'nde (Mauermuseum) basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.

"Spiegel Online" internet sitesi de eski Almanya Dışişleri Bakanı Hans-Dietrich Genscher'in Alman hükümeti adına, Rus iş adamının serbest bırakılması için iki kez Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldiğini yazdı.  Eski Almanya Dışişleri Bakanı Hans-Dietrich Genscher, 50 yaşında olan Hodorkovski'nin serbest bırakılması ardından kiralanan özel uçakla dün Almanya'ya gelmesini sağlamıştı. - Berlin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Putin'in, İş Adamı Hodorkovski'yi Affetmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement