Protokole Boğaz İftarı - Son Dakika
Güncel

Protokole Boğaz İftarı

Protokole Boğaz İftarı

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği Boğaz turunun bu seferki konukları Beylikdüzü protokolü oldu.

08.08.2011 14:57

Boğaza karşı iftar yapan protokol geziden oldukça memnun kaldı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un davetlileri olarak Boğaz turuna katılan Beylikdüzü ilçe protokol üyeleri boğaz turu sırasında İstanbul'u yeniden tanıma fırsatı yakaladılar. Aralarında Avcılar Kaymakamı ve Beylikdüzü Kaymakam Vekili Savaş Dinç, Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz, Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin bulunduğu çok sayıda protokol mensubu ve aileleri Boğaz gezisi ile birlikte iftarlarını boğazda açmanın da keyfini yaşadılar. Boğaz'da bulunan Cemil Topuzlu parkında iftarlarını yapan üyeler ardından yine boğaz manzarası eşliğinde Beylikdüzü'ne döndüler.

Beylikdüzü'nde 40 gün 40 gece boğaz turunda her gün 700 kişiye boğaz da iftar açma keyfi yaşattıklarını dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun bu güzellikler bu sefer ilçe protokol üyeleri ile paylaşmanın memnuniyeti içerisinde olduğunu söyledi.

Urfa sıra geceleri Beylikdüzü'nde...

Protokole verilen iftarın ardından Beylikdüzü'nde bulunan Ramazan köyüne geçen Başkan Uzun burada Urfa Sıra Geceleri ekibi Zekeriye Ünlü'nün konserini izledi. Ünlü'nün yöresel türkülerden oluşturduğu konser konsepti Beylikdüzü halkı tarafından büyük beğeni topladı. Vatandaşlar Ünlü ve Urfa sıra geceleri ekibinin söyledikleri türkülerle mendil sallayıp, halay çektiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Protokole Boğaz İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement