Protokol İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Protokol İftarda Bir Araya Geldi

Protokol İftarda Bir Araya Geldi

Esenler ilçe Protokolü Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen Protokol İftarında bir araya geldi.

02.07.2014 08:32  Güncelleme: 09:00

Esenler İlçe Protokol İftarı, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun ev sahipliğinde Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. İftara Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Emniyet Müdürü Erol Öztaş, İlçe Müftüsü Halil Şekerci, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan diğer bazı siyasi parti temsilcileri, AK Parti Esenler Gençlik ve Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri, mahalle muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

RAMAZAN BEREKET SAÇIYOR

Yapımı tamamlanan Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen iftar yemeği Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ankara ziyaretinin ardından direkt iftara katılan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, iftara katılan herkesle tek tek selamlaştı. İftar sonrasında konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, iftara katılanlara teşekkür ettikten sonra Ramazan ayının birleştirici gücüne değindi. Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Ramazan ayı geldi ve tüm güzellikleriyle devam ediyor. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu Cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayı hepimize hayırlar getirsin. Ramazan ayının iftar sofraları bereket saçıyor. Bu bereketli sofralarda hep birlikte oruç açmanın güzelliğini yaşıyoruz. Bu ayın kıymetini bilerek, birlik ve beraberliğimizi daha fazla güçlendirerek günlerimizi geçirelim. İftara katılım gösterdiğiniz ve bu sofralarda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR

Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal da iftarı hazırlayan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve Esenler Belediyesi'ne teşekkür etti. Yüksel, "Bizleri böyle güzel bir ortamda bir araya getiren ekibe teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sofrada rahmeti ve bereketi hep birlikte yaşıyoruz. Allah birliğimize ve dirliğimize zeval vermesin. Ramazan ayı herkese hayırlara vesile olsun" şeklinde konuştu.

İftar yemeği yapılan duanın ardından sona ererken, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu tüm misafirleri Dörtyol Meydanı'nda gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerine davet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Protokol İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement