Profesör Varank'ın Adı Zonguldak'ta Hastane Salonuna Verildi - Son Dakika
Güncel

Profesör Varank'ın Adı Zonguldak'ta Hastane Salonuna Verildi

Profesör Varank\'ın Adı Zonguldak\'ta Hastane Salonuna Verildi

İSTANBUL'da, darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz gecesinde hayatını kaybeden Prof. Dr. İlhan Varank'ın adı, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde konferans salonuna verildi.

26.10.2016 13:00

İSTANBUL'da, darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz gecesinde hayatını kaybeden Prof. Dr. İlhan Varank'ın adı, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde  konferans salonuna verildi.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminde ölen Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. İlhan Varank'ın adı Zonguldak'ta yaşatılacak. Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Hasan Tosun, amaçlarının Zonguldaklı olan Prof. Dr. İlhan Varank'ın adını yaşatmak olduğunu söyledi. Salonu gezen Hasan Tosun, "O gece Türkiye çok büyük bir olay yaşadı. Herkesi derinden üzen ciddi bir travma yaşadık. Biz de kendi üzerimize düştüğü kadarıyla 15 Temmuz şehitlerimizden Prof.Dr. İlhan Varank'ın adını konferans salonuna vererek bir nebze olsun bizden sonrakilere de bugünü unutturmamak adına böyle bir düşünce ile hareket ettik. Konferans salonumuzun adını değiştirdik. Amacımız unutturmamak, yaşamasını sağlamak" dedi.

- Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Profesör Varank'ın Adı Zonguldak'ta Hastane Salonuna Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement