Prof. Dr. İzzet Er, Çadır Kentte - Son Dakika
Güncel

Prof. Dr. İzzet Er, Çadır Kentte

Prof. Dr. İzzet Er, Çadır Kentte

Şanlıurfa'da Camiler ve Din Görevliler Haftası etkinlikleri kapsamında Diyanet İşleri eski Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İzzet Er, çadır kenti ziyaret etti.

14.10.2015 12:20

Şanlıurfa'da Camiler ve Din Görevliler Haftası etkinlikleri kapsamında Diyanet İşleri eski Başkan Yardımcısı ve Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. İzzet Er ile İl Müftüsü İhsan Açık Akçakale'de bulunan Süleyman Şah Çadır Kenti'ni ziyaret etti.

Suriyeli sığınmacıların barındığı alanda Er ve Müftü Açık, Akçakale İlçe Müftüsü ve Kamp Müdürü Hüseyin Ortaç'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Prof. Dr. Er ve Müftü Açık, ardından çadır kentteki kadın meclisini ziyaret ederek, sığınmacılarla sohbet etti. Çadır Kent Kadın Meclisi Başkanı Bera Abdullah ziyaretten dolayı Er ve Açık'a teşekkür etti. Daha sonra Kampta Suriyeli bir imamın bulunduğu çadırı ziyaret eden heyet, çocuklara oyuncak dağıttı.

'GENÇLİK HUZURDA BULUŞUYOR'

Öte yandan yine Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde sabah namazında Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından Eyyübiye İlçe Müftülüğü'ne bağlı Dergah Camisi'nde 'Gençlik Huzurda Buluşuyor' ana temalı buluşma düzenledi.

Programa İl Müftüsü İhsan Açık, İl Müftü yardımcısı Mustafa Erdem, Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu, Eyyübiye İlçe Müftüsü Adem Dobur, Karaköprü İlçe Müftüsü Ahmet Altıok, Din görevlileri, Gençler ve vatandaşlar katıldı.

Buradaki programda konuşma yapan İl Müftüsü Açık, 2015 Yılı Camiler Haftası'nın ana teması olarak belirlenen 'Namaz' hakkında bilgiler verdi. Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu'nun yaptığı duayla son bulan programın ardından camiye gelen vatandaşlara çorba ikram edildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Prof. Dr. İzzet Er, Çadır Kentte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement