Prof. Dr. Ergun Özbudun İstanbul Şehir Üniversitesi'nde - Son Dakika
Güncel

Prof. Dr. Ergun Özbudun İstanbul Şehir Üniversitesi'nde

Prof. Dr. Ergun Özbudun İstanbul Şehir Üniversitesi\'nde

Güçlü akademik kadrosu ile kurulduğu günden beri adından söz ettiren İstanbul Şehir Üniversitesi, çok önemli bir ismi daha kadrosuna kattı.

28.06.2012 16:55

Duayen anayasa hukukçusu Prof. Dr. Ergun Özbudun, 2012-2013 akademik yılından itibaren İstanbul Şehir Üniversitesi'nde ders verecek.

Bilim ve Sanat Vakfı tarafından kurulan İstanbul Şehir Üniversitesi, Türkiye'nin en önemli hukukçularından biri olan Prof. Dr. Ergun Özbudun'u kadrosuna kattı.

Doktora eğitimini 1962 yılında Ankara Üniversitesi'nde tamamlayan Özbudun, bu tarihten itibaren Ankara Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Harvard Üniversitesi, Princeton Üniversitesi ve Columbia Üniversitesi gibi yurtiçi ve yurtdışında birçok yükseköğretim kurumunda yarı veya tam zamanlı öğretim üyeliği yaptı.

Akademik görevlerinin yanı sıra TBMM Başkanlığı, Türk Siyasi İlimler Derneği, Türk Demokrasi Vakfı, Türkiye Bilimler Akademisi ve Milletlerarası Siyaset Bilimi Derneği gibi birçok kamu ve vakıf kuruluşunda danışmanlık ve yöneticilik yapan Özbudun, İstanbul Şehir Üniversitesi'nde geçtiğimiz yıl yarı zamanlı öğretim üyesi olarak ders vermişti. Prof. Dr. Özbudun, 2012-2013 akademik yılından itibaren İstanbul Şehir Üniversitesi'nde tam zamanlı olarak görev yapacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Prof. Dr. Ergun Özbudun İstanbul Şehir Üniversitesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement