Prof. Dr. Behzat Özkan'ı Makamında Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Prof. Dr. Behzat Özkan'ı Makamında Ziyaret

Prof. Dr. Behzat Özkan\'ı Makamında Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Galip Akhan Başhekim Behzat Özkan'a başarılar diledi.

19.03.2012 16:55

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, Rektör Yardımcısı-Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tancan Uysal, Genel Sekreter Gülten Gültekin, Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Sabuncular, Hukuk Müşaviri Fatma Gülmezoğlu, daire başkanları ile birlikte İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Prof. Dr. Behzat Özkan'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti paylaşan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Behzat Özkan, "Çok başarılı hizmetler veren arkadaşlarımızın bıraktığı bayrağı teslim aldık. Çalışmalarımızı güçbirliği içinde sürdürmeye devam edeceğiz "şeklinde konuştu.

Göreve gelir gelmez kolları sıvayarak hastanenin fiziki yapısını güçlendirmek adına önemli adımlar attıklarını ifade eden Başhekim Prof.Dr.Behzat Özkan, "Önceki günlerde Ankara'ya giderek yeni ameliyathanemizi Nisan ayında teslim alacağımız düşüncesiyle donanımı için gerekli görüşmelerimizi sonlandırdık. Önümüzdeki hafta içinde ihale işlemlerini başlatıyoruz. Ramazan ayından önce ameliyathanemizin aktif olarak çalışması hedefindeyiz.

Hastanemizin güçlendirme işlemlerinin testini ise 1-2 ay içinde tamamlayarak; hemen akabinde projeye geçeceğiz. Hastanemizi depreme dayanıklı bir hale getirirken; bir yandan da renovasyon çalışmalarına başladık. Sonuç olarak hastanemizin fiziki yapısnı güçlendirerek tepeden tırnağa elden geçirilmesi planlanmaktadır" diye konuştu. Göreve yeni başlayan bir meslektaş olarak yaşanan sorunlara ortak akıl yoluyla çözeceklerini ifade eden İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Behzat Özkan, "Kapım herkese açık. 24 saat hizmetinizdeyim. Sorunlarımıza ortak akıl yoluyla çözüm bulmaya çalışarak hastanemizi daha iyi noktalara getirmek için elbirliği ile çalışacağız. Hem hastanemiz hem üniversitemiz ile güçbirliği içinde çok daha başarılı çalışmalara imza atacağız" dedi.

İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan da Başhekim Prof.Dr.Behzat Özkan'a başarılar dileyerek başladığı konuşmasında İKÇÜ - İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliğinin birinci yılını başarılı bir tabloyla doldurduğuna dikkat çekti.

Hastanenin gücü ve tecrübesinin yanında; üniversitenin başarılı akademisyen kadrosuyla birlikte eğitim vermeye devam ettiklerini belirten Rektör Prof. Dr. Akhan," Doktorluğun yanısıra birer eğitmen olarak öğrencilerimizin eğitim hayatına katkıda bulunmak çalışmalarımıza büyük şevk veriyor. Birinci yılımızı dolduracağımız Hastanemiz ile Üniversitemizin güç birliği ile başarılarımızın devamı atarak devam edecek. Eğitimde çok hızlı ilerliyoruz. Bunu Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine borçluyuz. Böyle başarılı bir hastane ile eğitime başlamak bize güç verdi. Arkamızda büyük ve deneyimli bir eğitim kadrosu, çok saygın bilim insanlarımız var. Bu sayede bir adım ileri derken şimdi zıplayarak yolumuza başarılarla inançla kararlılıkla devam ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Prof. Dr. Behzat Özkan'ı Makamında Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement