Polisten HDP'li milletvekiline tepki: Bana şerefsiz diyemezsiniz - Son Dakika
Güncel

Polisten HDP'li milletvekiline tepki: Bana şerefsiz diyemezsiniz

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde HDP'lilerin protesto eylemleri sırasında polisle HDP milletvekilleri arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmada tekerlekli sandalyesinden düşen HDP İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu'na bir polis, "Bana şerefsiz diyemezsiniz, ben Türk devletinin polisiyim" diyerek karşılık verdi.

12.04.2022 22:43  Güncelleme: 22:46

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Kobani davasında yeni bir soruşturma başlatılması üzerine HDP'liler, partinin İstanbul'daki Kadıköy İlçe binası önünde toplanarak protesto gerçekleştirmek istediler.

ARBEDE YAŞANDI

Protestoya müdahale eden polisler ile HDP'li milletvekilleri arasında tartışma ve arbede yaşandı. Bu sırada HDP İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu tekerlekli sandalyesinden düştü.

Kadıköy'deki protestolarda polisten HDP'li milletvekiline tepki: Bana şerefsiz diyemezsiniz

"BANA ŞEREFSİZ DİYEMEZSİNİZ"

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde yaşanan tartışmalar sırasında bir polisin HDP İstanbul Milletvekili Musa Piroğlu'na "Bana şerefsiz diyemezsiniz, ben Türk devletinin polisiyim" dediği görüldü.

Kadıköy'deki protestolarda polisten HDP'li milletvekiline tepki: Bana şerefsiz diyemezsiniz

"HERKES HADDİNİ BİLECEK"

Öte yandan yaşanan tartışmalarda HDP İstanbul Milletvekili Zeynel Özen de bir ara sakinliğini kaybederek "Bana müdahale edemezsiniz. Herkes haddini bilecek" diyerek etrafındakilere çıkıştı.

Polisten HDP\'li milletvekiline tepki: Bana şerefsiz diyemezsiniz

Son Dakika Güncel Polisten HDP'li milletvekiline tepki: Bana şerefsiz diyemezsiniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Erol Eken: Sende devletin polisi olarak halkın ve devletin vekiline ve engelli birine saygılı olacaksın vekil dokunulmazlığı var yandaş olmayacaksın diğer partilere nasıl yaklaşıyorlar bunlarda aynı şekil sayın vekilim diyerek hitap etmen gerekiyor. Teröre yakın bir parti diyerek böyle bir şey var diyorsanız bu mecliste halledilir senin yetkinin dışında bir olay sen müdahale etmen doğru değil. 6 12 Yanıtla
  • cavit ürkütlü: Bu nasıl iş yahu genel anlamda bizi yönetsinler diye bunların tamını seçen millet ama seçilmiş olduktan sonra hizmet edecekleri devletin memuruna hakaret eden milleti ezip dalga geçen yine bunlar bunun adımı demokrasi ?Bunun adımı özgürlük?Bunun adımı milletin vekilliği? 6 1 Yanıtla

Advertisement