Polisten Beytüşşebaplı Öğrencilere Karne Hediyesi - Son Dakika
Güncel

Polisten Beytüşşebaplı Öğrencilere Karne Hediyesi

Polisten Beytüşşebaplı Öğrencilere Karne Hediyesi

Şırnak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ekipleri, Beytüşşebap İlçesi'nde karne alan öğrencilere, temizlik malzemesi, eşofman ve çalışma masası hediye etti.

14.06.2013 16:57

Şırnak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ekipleri, Beytüşşebap İlçesi'nde karne alan öğrencilere, temizlik malzemesi, eşofman ve çalışma masası hediye etti.

Şırnak Emniyet Müdürü Avni Usta, Müdür Yardımcısı Necmettin Akça, Beytüşşebap Garnizon Komutan Albay Mehmet Karadeniz ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hakan Şengül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Güneş, Toplum Destekli Polis Şube Amiri Aynur Kalkan ve polisler, Cumhuriyet İlkokulu'nu ziyaret etti. Öğrenciler, Emniyet Müdürü Usta ve beraberindekileri 'Hoşgeldiniz' anlamına gelen Kürtçe 'Hun bı Xer Hatin' yazılı dövizle karşıladı.

İl Emniyet Müdürü Avni Usta, "Bu yıl eğitim-öğretim yıllının son gününde öğrencilerimizle beraber olmak, onların gözlerindeki ışıltıyı görmek, öğretmenlerimizin sevinçlerini paylaşmak için Beytüşşebap'a geldik. Bu çerçevede öğrencilerimize bir kısım hediyelerimiz oldu. Onların temizlik alışkanlıklarını destekleyecek, teşvik edecek bazı hediyelerimiz oldu. Başarılı olan öğrencilerimize masalar ve sandalyeler hediye ettik. Onlarla beraber olduk. Bunun sonrasında yine Beytüşşebap halkı ile beraber olduk. Onlarla beraber çay içtik, sohbet ettik. Beytüşşebap halkının o misafirperverliğini bu vesile ile yine görmüş olduk. Bundan sonra yine farklı ilçelerimize gitmek suretiyle aynı faaliyetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ekipleri, 260 öğrenciye temizlik malzemesi, 160 öğrenciye eşofman takımı ve başarılı 20 öğrenciye de karne hediyesi olarak çalışma masası çeşitli hediyeler verdi.

Emniyet Müdürü Usta ve beraberindeki heyet, öğrencilere hediyelerini verdikten sonra Kato Dağı eteklerindeki bir çay bahçesinde karşılaştığı esnafla sohbet edip çay içti. Usta, vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek, bol bol not aldıktan sonra ilçeden ayrıldı. - Şırnak/ Beytüşşebap

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisten Beytüşşebaplı Öğrencilere Karne Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement