Polislerin Önünde Bilgisayar Çaldı - Son Dakika
Güncel

Polislerin Önünde Bilgisayar Çaldı

Polislerin Önünde Bilgisayar Çaldı

Fatih'te bir telefoncu dükkanına giren engelli kişi, vitrinin üzerinde bulunan telefoncuya ait bilgisayarı koltuğunun altına alıp kayıplara karıştı.

21.09.2012 13:00

Fatih'te bir telefoncu dükkanına giren engelli kişi, vitrinin üzerinde bulunan telefoncuya ait bilgisayarı koltuğunun altına alıp kayıplara karıştı. O sırada dükkanda alışveriş yapan iki üniformalı polis de vardı. Polislere aldırış etmeyen hırsızın görüntüleri telefoncuya ait güvenlik kamerasına yansıdı.

Aksaray'da bulunan bir telefoncu dükkanında önceki gün ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Üniformalı iki polis telefonlarını yaptırmak için Akın Arslan'ın işlettiği dükkandaydı. Bu sırada 50 yaşlarında tek bacağını kullanabilen bastonlu bir adam dükkana girdi ve vitrinin üzerindeki dizüstü bilgisayarı gözüne kestirdi. Bir süre tezgahtarı oyalayan hırsız, tezgahtarın bir anlık dalgınlığından faydalandı. Dükkanda bulunan üniformalı polislere aldırış etmeyen hırsız bir bastonunu bırakıp bilgisayarı koltuğunun altına aldı. Ardından dükkandakilere 'Hayırlı işler' diyerek ayrıldı. 3 dakika süren hırsızlık olayından sonra dükkan sahibi Akın Arslan bilgisayarın yerinde olmadığını fark etti. İşyerine ait güvenlik kamerası görüntülerini izleyen Arslan, bilgisayarı engelli adamın aldığını anladı. Polise başvuran Arslan, kamera görüntülerini izledikten sonra hayretler içerisinde kaldığını söyledi. Tezgahtar Abdullah Arslan da olay anını şöyle anlattı:

"Müşterilerle ağabeyim uğraşıyordu. Bu sırada engelli olan vatandaş geldi. Hırsız olduğunu anlayamazdım. Çünkü o haliyle hırsızlık yapacağı aklıma gelmezdi. Daha sonra güvenlik kamerasını izleyince hırsızın o olduğunu anladık."

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

(BB)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polislerin Önünde Bilgisayar Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement