Polisler Vatandaşla Bayramlaşıp Kurban Eti Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Polisler Vatandaşla Bayramlaşıp Kurban Eti Dağıttı

Polisler Vatandaşla Bayramlaşıp Kurban Eti Dağıttı

Van'ın Çatak ilçesindeki polisler, "Her yoksula bir poşet et" sloganıyla, ihtiyaç sahibi vatandaşlara kurban eti dağıttı.

16.10.2013 23:55  Güncelleme: 08:54

Çatak ilçesindeki polisler, "Her yoksula bir poşet et" sloganıyla, ihtiyaç sahibi vatandaşlara kurban eti dağıttı.

Çatak Emniyet Amirliğinde görevli 40 polis, ilçedeki yoksul aileleri unutmayarak, kestikleri kurban etlerini önceden belirledikleri 160 aileyle paylaştı.

Eti zırhlı araca yükleyen polisler, ziyaret ettikleri ailelere kurban etini dağıtıp onların bayramını kutladı.

Polislerin gösterdiği sıcak ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Kürtçe dua ederek onların bayramını kutladı.

Belediye Başkanı Emin Babur, yaptığı açıklamada, ilçe halkının polislere her zamankinden daha fazla sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Çatak'ta polisin ilk kez halkla bütünleşerek diyaloğunu en üst düzeye çıkardığına tanıklık ettiğini ifade eden Babur, şöyle konuştu:

"Polislerimizin bir ilki gerçekleştirerek, birçok insanı mutlu etti. Yoksul insanların evlerinde bir tencere yemeğin daha pişmesine vesile oldu. Artık bölgemizde kan ve gözyaşı istemiyoruz. Bizleri canları pahasına koruyan güvenlik güçlerimiz, böyle mübarek günlerde de vatandaşları yalnız bırakmayarak birlikteliğimizi güçlendiriyor."

Çatak'ta polis halk birlikteliğinin her geçen gün daha da arttığını belirten İlçe Emniyet Amiri Yılmaz Tamtürk ise yaklaşık bir aylık çalışma sonucunda ihtiyaç sahibi aileleri belirlediklerini ifade etti.

Tamtürk, "Yoksul vatandaşlarımıza el uzatmak boynumuzun borcuydu. Kurban Bayramı'nda tenceresi kaynamayan ev kalmasın istedik. İhtiyaç sahiplerinin 'Allah işinizi gücünüzü rast getirsin' demesi bile bizler için gurur kaynağı" diye konuştu.

-kurban eti

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Polisler Vatandaşla Bayramlaşıp Kurban Eti Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement