Polis Otistik Çocuğu Bulmak İçin Seferber Oldu - Son Dakika
Güncel

Polis Otistik Çocuğu Bulmak İçin Seferber Oldu

Polis Otistik Çocuğu Bulmak İçin Seferber Oldu

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, 2 gündür kendisinden haber alınamayan otistik Yusuf Bakır'ı bulmak için polisler seferber oldu.

10.04.2013 15:56  Güncelleme: 16:05

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, 2 gündür kendisinden haber alınamayan otistik 9 yaşındaki Yusuf Bakır'ı bulmak için polisler seferber oldu.

Nizip'in Fırat Mahallesi'nde yaşayan Yusuf Bakır, geçen pazartesi günü ayrıldığı evine bir daha geri dönmedi. Aramalarına rağmen çocuklarına ulaşamayan Bakır ailesinin fertleri, durumu polise bildirerek yardım istedi. Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ailenin başvurusunun ardından Yusuf'un bulunması için çalışma başlattı. Polisler, dünden itibaren ilçedeki metruk binaları ve parkları tek tek arayarak Yusuf'a ulaşmaya çalıştı. Bugün de ilçedeki parklar, çalılık alanlar ve dere kenarlarını kontrol eden polisler çocuğa ait ize ulaşamadı. Polisler, aram yaptıkları bölgeden geçen araçları da durdurarak sürücülere kayıp çocuğun fotoğrafını göstererek yardım istedi.

Halen devam eden çalışmalarda sonuca ulaşılamazken, polislerin küçük çocuğun bulunması için arama bölgesini genişleterek sürdüreceği bildirildi. - Gaziantep/ Nizip

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Otistik Çocuğu Bulmak İçin Seferber Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement