Polis memuru toprağa verildi - Son Dakika
Güncel

Polis memuru toprağa verildi

Polis memuru toprağa verildi

Kocaeli'de hayatını kaybeden polis memurunun cenazesi, memleketi Tokat'ta toprağa verildi.

08.11.2013 15:21

Kocaeli'de hayatını kaybeden polis memurunun cenazesi, memleketi Tokat'ta toprağa verildi.

Kocaeli Bölge Trafik Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Aytaç Güneş'in cenazesini memleketine götüren midibüsün Kastamonu'da devrilmesinin ardından yakınlarınca alınan cenaze, başka bir araçla Tokat'a getirildi.

Cenaze, Ali Paşa Camisi'nde Cuma sonrası kılınan cenaze namazının ardından Şeyhi Şirvani Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenaze törenine, Kastamonu'daki trafik kazasında yaralanan polis memurlarından sadece Hakan Fırtına katılabildi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Fırtına, Güneş'in diğer arkadaşlarının kaza nedeniyle cenazeye katılamadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Saat 14.00 gibi Kocaeli'den yola çıktık. Yanlış hatırlamıyorsam saat 18.00-19.00 civarlarında içinde bulunduğumuz midibüsün şoförünün süratli gitmesi ve yolların bozuk olması sebebiyle böyle bir kaza geçirdik. Allah'a çok şükür hiçbirimizde ölümcül bir yaralanma olmadı. Çok şükür şehidimiz olmadı, her şeyden önemlisi bu. Otobüsteki arkadaşlardan sadece ben gelebildim. Diğerleri Tosya'daki hastanelerde kaldı."

Kocaeli Bölge Trafik Müdürlüğünde görevli polis memuru Aytaç Güneş'in (40) cenazesini memleketi Tokat'a götüren Ahmet Kaba'nın kullandığı 41 PR 668 plakalı midibüs, Tosya ilçesi Çorum kavşağı mevkisinde şarampole devrilmiş, kazada 17'si polis 19 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Polis memuru toprağa verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement