Polis Haftası Etkinliğine Vural Çelik Damga Vurdu - Son Dakika
Güncel

Polis Haftası Etkinliğine Vural Çelik Damga Vurdu

Polis Haftası Etkinliğine Vural Çelik Damga Vurdu

'Polis Haftası' dolayısıyla, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe katılan ünlü tiyatrocu Vural Çelik, 'Seksenler' dizisinde söylediği 'Bir isim kadar' şarkısını seslendirerek izleyicileri güldürdü.

08.04.2013 17:41

'Polis Haftası' dolayısıyla, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe katılan ünlü tiyatrocu Vural Çelik, 'Seksenler' dizisinde söylediği 'Bir isim kadar' şarkısını seslendirerek izleyicileri güldürdü. Çelik, "Bizler bu toprağın, ülkemizin sanatçıları olarak ne kadar kültür ve sanatın bekçileriysek, sizler de her zaman bizim için huzurun ve namusun koruyucuları olmuşunuzdur" dedi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından Akdeniz İhracatçı Birlikleri'nde (AKİB) düzenlenen etkinliğe; Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz ile çok sayıda emniyet personeli katıldı. Ayrıca etkinliğe, misafir sanatçı olarak ünlü tiyatrocu Vural Çelik de katıldı.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Türk polisinin büyük bir başarının adı olduğunu vurgulayarak, Polis Teşkilatı'nın terör başta olmak üzere insanlığı tehdit eden bütün suçlarda takdir edilesi bir performans gösterdiğinin altını çizdi. Türkiye'nin 2023 hedefine emin adımlarla yürüdüğüne işaret eden Güzeloğlu, Polis Teşkilatı'nın bu yürüyüşe önemli katkılar sağladığını, Toplum Destekli Polislik uygulamaları ile de sosyal hizmetler alanında önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade etti. Polisin devletin vatandaşa uzanan bir şefkat ve merhamet eli olduğuna vurgu yapan Güzeloğlu, "Gece ve gündüz noktasında kaygı taşımadan hizmet veren, kendi ailesine ayıramadığı zamanı çevresindeki çocuklara ayıran teşkilatımız var. Her bir çocuğumuz için ayrı bir dünya olan polislerimiz, vazgeçilemez değerlerimizdir. Polislerimiz her bir çocuğumuzu kazanırken kiminin abisi, kiminin ablası, kiminin amcası, kiminin de teyzesi olmuş, onlarla bütünleşmiş ve sevgilerini sunmuşlardır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nce açılan kurslarda eğitim gören 'Çocuk Polisi Sesli Korusu' ve 'Halk Oyunları' ekipleri, gösterilerini sundu.

ETKİNLİĞE VURAL ÇELİK DAMGA VURDU

Etkinliğe misafir sanatçı olarak katılan ünlü tiyatrocu Vural Çelik ise, son birkaç yıldır bu tür aktivitelerde yer almak için çeşitli illere gittiğini kaydederek, "Bu Polis Haftası'nda da Mersin'de olmaktan ve buradaki tüm personelle, polislerimizle beraber olmaktan çok mutluyum. Ne büyük mutluluktur ki Polis Haftamız ülkemizde huzurlu, sükunet içerisinde sizler sayesinde kutlanmakta… Bizler bu toprağın, ülkemizin sanatçıları olarak kültür ve sanatın bekçileriysek, sizler de her zaman bizim için huzurun ve namusun koruyucuları olmuşunuzdur. Ben hep böyle düşünmüşümdür. Buradan hepinize minnettar olduğumuzu söylemek isterim. Rahat uyuyorsak, huzurluysak ve mutluysak bu sizlerin sayesinde olmuştur. Ne mutlu bize böyle bir teşkilata sahip olduğumuz için" şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından 'Seksenler' dizisinde söylediği 'Bir isim kadar' şarkısını seslendirerek izleyicileri güldüren Çelik, kendisini Mersin'e davet eden herkese teşekkür etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polis Haftası Etkinliğine Vural Çelik Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement