Güvercin Yüzünden Çıkan Tartışmada 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Güvercin Yüzünden Çıkan Tartışmada 2 Kişi Yaralandı

Güvercin Yüzünden Çıkan Tartışmada 2 Kişi Yaralandı

Adana'da güvercin yüzünden çıkan tartışmada biri ağır 2 kişi tabanca ile yaralandı.

09.10.2013 17:27  Güncelleme: 17:43

Olay yerine gitmek için harekete geçen polis ekipleri ve ambulanslara zırhlı araçlar eşlik etti.

Olay, öğle saatlerinde merkez Seyhan İlçesi'nin Ova Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aranan Masum Şendur (22) ile ağabeyi Hasan Hüseyin Şendur (27), aynı mahallede oturan İbrahim Ö.'ün (23) uçurduğu güvercini yakalayıp Tuncay Bektaş'a (21) verdi.

Güvercinlerini geri almak isteyen İbrahim Ö., Tuncay Bektaş ile Şendur kardeşlerin oturduğu evin önüne geldi. Ö. ile Şendur kardeşler arasında güvercin yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine İbrahim Ö. üzerinde taşıdığı tabancayı çekerek rastgele ateş açtı. Açılan ateş sırasında Tuncay Bektaş bacaklarından yaralandı. Arkadaşlarının yaralandığını gören Masum Şendur da üzerindeki tabancayı çıkartıp İbrahim Ö.'e ateş etti. İbrahim Ö. de başından yaralandı.

Silahlı çatışma ihbarı üzerine polis, Doğu ve Güneydoğu'dan göç eden vatandaşların yoğun yaşadığı bölgeye gitmek için harekete geçerken zırhlı araç takviyesi istendi. Sağlık ekipleri, Terörle Mücadele Şubesi'ne ait zırhlı araçların eskortluğunda olay yerine ulaştı. Ekiplerin yaptığı araştırma sonrasında yaralı İbrahim Ö.'ün de yakınları tarafından özel araçla hastaneye götürüldüğü belirlendi. Hayati tehlikesi bulunmayan Tuncay Bektaş ise ambulans ile Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Polis olay ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Güvercin Yüzünden Çıkan Tartışmada 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement