Polis 15 Bin 700 Öğrenci ve Velisini Teröre Karşı Uyardı - Son Dakika
Güncel

Polis 15 Bin 700 Öğrenci ve Velisini Teröre Karşı Uyardı

Polis 15 Bin 700 Öğrenci ve Velisini Teröre Karşı Uyardı

Gaziantep Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, kente gelen 15 bin 700 öğrenci ve velisini, suç örgütlerine karşı uyardı.

09.09.2013 16:50

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, üniversiteye kayıt yaptırmak için kente gelen 15 bin 700 öğrenci ve velisini, suç örgütlerine karşı uyardı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından 2013-2014 akademik yılında kentteki Gaziantep, Zirve ve Hasan Kalyoncu üniversitelerine kayıt yaptırmak için gelen öğrenci ve velilerini teröre karşı bilinçlendirmek amacıyla 'İlk adımda dost eli' projesi başlatıldı. Proje kapsamında şehirlerarası otobüs terminali ve Gaziantep Üniversitesi kampüsünde stant kuran ekipler, öğrenci ve velileri karşılayarak rehberlik etti. Öğrencileri şehir ve üniversiteler hakkında bilgilendiren polisler, suç örgütlerine karşı uyarılarda bulundu.

8 bin 150'si öğrenci olmak üzere velilerle birlikte toplam 15 bin 700 kişinin bilgilendirildiği proje kapsamında, kayıt yaptıran öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, iyi yetişmiş, eğitimli, genç nesillerin bir milletin geleceği için önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "İlimizde bulunan üniversitelere kayıt yaptırmak için gelen öğrenciler ve velilere Gaziantep Emniyet Müdürlüğü olarak gerekli yardımlarda bulunabilmek amacıyla 'İlk adımda dost eli' isimli projeyi hayata geçirdik. Proje ile öğrenciler ve velileri illegal örgütlerin faaliyetleri hakkında bilgilendirildi. Gençlerimize yeni eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz" dedi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis 15 Bin 700 Öğrenci ve Velisini Teröre Karşı Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement