Polatlı'da Hdp Binasına Saldırı - Son Dakika
Güncel

Polatlı'da Hdp Binasına Saldırı

Polatlı\'da Hdp Binasına Saldırı

Polatlı'da HDP binasına saldırı Ankara'nın Polatlı İlçesi'nde toplanan kalabalık, ilçeye şehit haberinin gelmesi ile birlikte HDP Polatlı ilçe binasına yürüyüp, saldırıda bulundu.

09.09.2015 13:23

Polatlı'da HDP binasına saldırı

Ankara'nın Polatlı İlçesi'nde toplanan kalabalık, ilçeye şehit haberinin gelmesi ile birlikte HDP Polatlı ilçe binasına yürüyüp, saldırıda bulundu.

Dün gece Cumhuriyet meydanında toplanan kalabalık yürüyüşe geçti. Polis ve Toma'nın müdahalesine rağmen öfkeli kalabalık parti binasına girerek, tabelayı indirdi. Bu sırada MHP'li ilçe Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya olay yerine giderek öfkeli kalabalığı TOMA'ya çıkarak yaptığı anonslarla durdurmaya çalıştı. Başkanın çağrısına kulak veren kalabalık, tekbir getirerek daha sonra olaysız bir şekilde Cumhuriyet meydanına doğru tekrar harekete geçti. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı teröre tepki yürüyüşü, ilçede sabah saatlerine kadar araç konvoyları ile devam etti. Kalabalık, Dağlıca saldırısına katılamadığı gerekçesiyle bunalıma girip, intihar ettiği iddia edilen Piyade Er Şahin Şimşek'in Şentepe Mahallesi'nde bulunan baba evine kadar yürüyerek burada aileye taziyede bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polatlı'da Hdp Binasına Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement