PKK'nin Korsan Gösteride Attığı Molotof Kokteyli 3 Yaşındaki Songül'ün Ayağını Yaktı - Son Dakika
Güncel

PKK'nin Korsan Gösteride Attığı Molotof Kokteyli 3 Yaşındaki Songül'ün Ayağını Yaktı

PKK\'nin Korsan Gösteride Attığı Molotof Kokteyli 3 Yaşındaki Songül\'ün Ayağını Yaktı

Adana'da pazar günü terör örgütü PKK yandaşlarının yaptığı korsan gösteri sırasında atılan molotofkokteyli, 3 yaşındaki Songül Yiğitalp'in ayağını yaktı.

23.06.2015 14:09

Adana'da pazar günü terör örgütü PKK yandaşlarının yaptığı korsan gösteri sırasında atılan molotofkokteyli, 3 yaşındaki Songül Yiğitalp'in ayağını yaktı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Dağlıoğlu Mahallesi'nde geçen pazar günü korsan gösteri sırasında PKK yandaşlarına polis müdahale etti. Göstericiler polislere taş, molotofkokteyli ve havai fişeklerle saldırdı. Göstericilerin polise attığı molotofkokteylinden biri, bebek arabasındaki 3 aylık kızı Neslihan ve yanındaki diğer kızı 3 yaşındaki Songül ile misafirlikten evine dönen Hülya Yiğitalp'in önüne düştü.

Patlayarak alev topuna dönen molotofkokteylin parçaları, kardeşinin bulunduğu bebek arabasının yanında annesinin elinden tutarak yürüyen Songül Yiğitalp'in sol ayağına isabet etti. Olayda küçük Songül'ün ayağı bilek kısmından yanarken, şans eseri 3 aylık Neslihan ile anne Hülya Yiğitalp yara almadan kurtuldu. Hastaneye götürülen küçük Songül, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve Adli Tıp Kurumu'na getirilen Songül Yiğitalp için kati rapor alındı. Polis eşliğinde kızı ile birlikte Adli Tıp'a gelen anne Hülya Yiğitalp, "Misafirlikten dönüp evimize gidiyorduk. Birden önümüze şişe içinde atılan bir şey düştü. Alevler çıktı. Büyük kızım birden ağlamaya başladı. Baktığımda ayağı yanmıştı. Bebeğim Neslihan ile bana bir şey olmadı. Ölebilirdik. Bu patlayıcıyı atanların yakalanıp cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.

Polis, küçük kızın yaralanmasına neden olan molotofkokteylini atan göstericiyi yakalamak için çalışma başlattı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK'nin Korsan Gösteride Attığı Molotof Kokteyli 3 Yaşındaki Songül'ün Ayağını Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement