Pizzayı Pizza Yapan Taptaze Günlük Hamurdur - Son Dakika
Güncel

Pizzayı Pizza Yapan Taptaze Günlük Hamurdur

Pizzayı Pizza Yapan Taptaze Günlük Hamurdur

Little Ceasars'dan yeni reklam filmi:Tok karnına izleyin, acıktığınızda aklınıza gelsin.

20.11.2013 09:26

PİZZAYI PİZZA YAPAN TAPTAZE GÜNLÜK HAMURDUR

Aklınızı başınızdan alan lezzetlerin tek adresi Little Caesars, yeni reklam filmi ile ekranlarda yerini aldı. Türkiye'de nefis kenarın mucidi olan Little Caesars, "pizzayı pizza yapan" taptaze günlük hamuru, domates sosu ve enfes peynir çeşitleri ile her öğünü bir ziyafete çeviriyor.

Özel formüllü günlük taze hamuru, eşsiz domates sosu ve bol malzemesiyle Türkiye'nin en lezzetli pizzası Little Caesars'ın yeni reklam filmi, "Pizzayı pizza yapan taptaze günlük hamurdur" sloganıyla ekranlarda yerini aldı. Yalnızca Türkiye'de değil tüm dünyada beş bini aşkın şubesi ile pizza sektöründe ilklerin markası olarak anılan, başta nefis kenar olmak üzere damakları yeni lezzetlerle buluşturan Little Caesars'ın yeni reklam filmi New York merkezli dünyaca ünlü reklam ajansı ALICE BBDO tarafından çekildi.

Şimdiye kadar yaptığı birbirinden ilginç pazarlama kampanyaları ile dikkatlerini hep üzerine çeken, Sezar Man ikonu ile tüketiciler tarafından dünyanın en sevilen ve tanınan Little Caesars'ın, özel günlük hamurunun yarattığı, muhteşem 'lezzet'in vurgulandığı yeni reklam filmi büyük ilgi gördü. Kreatif Direktörlüğünü Derya Tambay'ın üstlendiği reklam filminin yönetmenliğini ise Kağan Hanoğlu yaptı.

Peki, pizzayı pizza yapan nedir?

Little Caesars, taze günlük hamurla üretilen pizzanın her bir parçasını bol malzeme ile donatarak pizza algısını değiştiriyor. Taklit edilemeyen Mozeralla dolgulu "Nefis Kenarları" ise, üzeri ister Parmesan isterse susam seçenekleri ile pizza keyfini ziyafete dönüştürüyor.

Peki Little Caesars Pizza 'lezzet'inin sırrı nedir?

Yeni reklam kampanyasını oluştururken kapsamlı bir pazar analizi yaptıklarını belirten Çelebi Gıda-Little Caesars Türkiye Genel Müdürü Banu Arıduru; "Pizzayı pizza yapan en önemli faktör hamurudur. Little Caesars olarak tüm şubelerimizde günlük olarak üretilen sadece bize özel formülü ile taze hamurları kullanıyoruz. Bu bilgiyi araştırma döneminde tüketicilerimizle paylaştığımızda oldukça şaşırdılar ve ilgilendiler. Aynı şekile yeni reklam kampanyamızda da pizzamıza çok özel lezzetini veren özel hamurumuz üzerinde durduk ve çok büyük olumlu geri dönüşler aldık. Ayrıca bu lezzetleri şimdi yeni cazip promosyonlarımızla tüketicilerimize sunuyoruz böylece pizza tutkunlarının, gerçek pizza lezzetiyle buluşacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Sonbahar kampanyaları devam ediyor…

Sonbahara benzersiz kampanyalarla merhaba diyen lezzet ustası Little Caesars, şimdi de 2 orta boy pizzayı 12 + 12 = 24 TL'ye tüketicilerle buluşturuyor. Muenster ve Mozarella peyniri, mantar, mısır, küp sucuk, sosis ile siyah zeytinin bir araya geldiği nefis Karışık Pizza; Muenster ve Mozarella peyniri, beyaz peynir, küp sucuk, közlenmiş kırmızı biber, siyah zeytin ile mantarın eşlik ettiği enfes Caesars Italiano; Muenster ve Mozarella peyniri, mantar, salam, sosis, yeşil biber, siyah zeytin ve mısırın lezzet cümbüşü yarattığı Çiftlik Pizza arasından dilediğiniz 2 pizzayı seçebileceğiniz kampanya, Little Caesars'ın yeni kampanyası 31 Aralık 2013 tarihine kadar devam ediyor.

İlk şubesini 1997 yılında İstanbul Bakırköy'de açan Little Caesars, şu anda 80'e ulaşan şube ağı ile başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli'nde pizza severlerle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pizzayı Pizza Yapan Taptaze Günlük Hamurdur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement