Pino Orduspor Yolunda - Son Dakika
Güncel

Pino Orduspor Yolunda

Pino Orduspor Yolunda

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Juan Pablo Pino'nun transferi için Galatasaray'a teklif götürdüklerini açıkladı.

24.06.2011 14:48

Yabancı futbolcu transferinde çalışmalara hız veren Orduspor Kulübünde Başkan Nedim Türkmen, Galatasaray'lı Juan Pablo Pino'yu kiralık olarak kadrolarına katmak için Galatasaray yönetimi ile görüştüklerini açıkladı.

Bir kaç gün önce Juan Pablo Pino'yu kiralık olarak transfer etmek için Galatasaray Kulübü ile görüşmelerde bulunduklarını belirten Başkan Nedim Türkmen, bu futbolcuyu yurt dışından bir başka kulübün bonservisi ile birlikte istemesi üzerine görüşmelere ara verdiklerini belirtti.

Juan Pablo Pino'yu bonservisi ile birlikte isteyen Tatar Kulübünün, Galatasaray'dan istediği 3 günlük sürenin bugün dolması ile birlikte tekrar bu futbolcu için Galatasaray Kulübü ile görüşeceklerini belirten Nedim Türkmen, Pino'yu Galatasaray Kulübünden 1 yıllığına kiralamak istediklerini açıkladı.

Başkan Nedim Türkmen, bugün Galatasaray Kulübü ile yapacakları görüşmenin ardından, bir sorun çıkmadığı taktirde Pino transferinin büyük ölçüde gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

Galatasaray'da sağ açık ve forvet mevkiilerinde görev alan Juan Pablo Pino, 19 Temmuz 2010 tarihinde 3 milyon € karşılığında Monaco'dan Galatasaray'a transfer olmuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pino Orduspor Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement