Philips, Kardiyo-Bahar Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Philips, Kardiyo-Bahar Toplantısına Katıldı

Philips, Kardiyo-Bahar Toplantısına Katıldı

Görüntüleme sistemleri alanında en ileri teknolojiye sahip Philips, yeni EPIQ ultrason sistemini TKD tarafından düzenlenen Kardiyo-Bahar toplantısında tanıttı.

10.05.2014 12:01

Philips, Kardiyo-Bahar toplantısına yeni ultrason sistemi EPIQ ile katıldı
Türk Kardiyoloji Derneği ve Çalışma Grupları tarafından İzmir'de 8-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenen Kardiyo-Bahar Kardiyoloji Bahar Güncellemesi toplantısına Philips en yeni ultrasonu EPIQ ile katıldı.

Görüntüleme sistemleri alanında en ileri teknolojiye sahip Philips, yeni EPIQ ultrason sistemini TKD tarafından düzenlenen Kardiyo-Bahar toplantısında tanıttı. Son bir yıl içerisinde yeni yayınlanmış kılavuzlardaki değişikliklerin ön plana çıkarıldığı, 2013-2014 döneminde sonuçları açıklanan ve klinik uygulamada önemli etkileri olabilecek çalışmaların sunulduğu toplantıda Philips, görüntüleme teknolojilerindeki uzmanlığının altını bir kez daha çizdi.

Philips EPIQ ultrason sistemi ile ilgili bilgi veren Philips Sağlık Türkiye Genel Müdürü Esen Tümer, "EPIQ'in görüntüleme kalitesi kesinlikle çok etkileyici. Ayrıca yedek batarya, transdüserlerin kolay bağlanabilmesi ve taşınabilirlik gibi özellikleri ile EPIQ'in daha kolay çalıştırılmasını sağlayan sayısız tasarım özelliğini de ürünün dikkat çekici özellikleri arasında yer alıyor. EPIQ'in bugünün sağlık şartları için yaratılmış bir sistem olduğuna şüphe yok. Nüfus yaşlanmaya devam ettikçe potansiyel olarak yaşamı tehdit eden hastalıkların erken teşhisi de kritik bir hal alıyor. EPIQ, hekimlerin hızlı bir şekilde ve daha büyük bir güvenle doğru teşhislerde bulunabilmesine imkân tanıyan teknoloji ve güvenilirliği sunarak erken teşhis ihtiyacına çözüm sunuyor" diye konuştu.

EPIQ premium ultrason sisteminin diğer özellikleri:

Yeni ve sınıfının en iyisi ergonomik tasarım…

• Basitleştirilmiş iş akışı ve yeni bir taşınabilirlik deneyimi – 104,3 kg (230 lbs) ağırlığı ile EPIQ en hafif ve en kolay hareket ettirilebilen premium, ultrason sistemidir.

• Çalışırken neredeyse hiç ses çıkarmaz. Yapılan bir gürültü testi EPIQ'in 37 - 41 dB'de çalıştığını belirlemiştir. Bu da bir kütüphanedeki gürültüye eşdeğerdedir.

• Yeni bir tablet benzeri arayüz ile düğmelere erişme ve basma ihtiyacında büyük düşüş (%40 ila %80 arasında daha az erişim ihtiyacı ve %15 daha az adım).

İyileştirilmiş görüntü kalitesi…

• Penetrasyonda %76, zamansal çözünürlükte ise %213 oranına kadar (yüksek tarama hızlarında dahi çözünürlüğü koruyabilme kapasitesi) iyileşme.

Artırılmış verim…

• SmartExam inceleme süresinin %30 - 50 oranında, azalmasını ve kullanıcılar arasında daha yüksek tutarlılık oranlarına sahip olunması sağlayacak şekilde otomasyonu ve sonuçların yeniden üretilebilirliğini artırır.

• Auto Doppler, zaman alan renk kutusu pozisyonlandırma ve örnekleme aralığının yerleştirilmesi işlemlerini on adımdan üç adıma indirir ve tekrarlayan tuşa basma işlemlerinin sayısını ortalama olarak %67,9 oranında azaltır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Philips, Kardiyo-Bahar Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement