Perakende Treni Kayseri'ye Geliyor - Son Dakika
Güncel

Perakende Treni Kayseri'ye Geliyor

Perakende Treni Kayseri\'ye Geliyor

Türkiye'nin lider markalarının yeniliklerini tüketiciler ile buluşturan Perakende Treni, Eskişehir, Konya, Adana ve Gaziantep'in ardından, 20 Eylül Salı günü Kayseri'ye gelecek.

14.09.2011 13:24

Türkiye'nin lider markalarının yeniliklerini tüketiciler ile buluşturan Perakende Treni, Eskişehir, Konya, Adana ve Gaziantep'in ardından, 20 Eylül Salı günü Kayseri'ye gelecek.

Perakende Treni, Yataş'ın ev sahipliği yaptığı Kayseri'ye vagonlarındaki birçok yenilikle beraber, markaların vagonlarından alınabilecek birçok hediye de getiriyor.

Yaratıcı Mecralar ve Satış Noktası Dergisi'nin ortak girişimi olan Perakende Treni'nin, perakendecilik üzerine bilgi ve tecrübe aktarımlarını tüketicilerle paylaşmak ve önde gelen markaların katılımıyla genelde İstanbul merkezli olarak gerçekleştirilen sektör buluşmalarını Anadolu'ya taşımak amacıyla yola çıktığı bildirildi.

Her vagonunda farklı bir öncü markanın en güncel yeniliklerini tanıttığı Perakende Treni, 20-22 Eylül tarihleri arasında Kayseri'yi ziyaret ederek tüketicilerle buluşacak.

Perakende Treni'nin vagon sponsorları olan Dove (Unilever), Migros, Nestle, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Yataş, Anadolu'daki tüketicilerine bu yeni organizasyon ile birebir ulaşarak, hem tüketicileri daha yakından tanıma olanağı buluyor hem de sektörlerindeki yeniliklerin farklı bir ortamda sunulmasına öncü oluyorlar.

Tüketiciler, Hürriyet'in Basın Sponsorluğunu, Localtime'ın ise Yerel Medya Sponsorluğunu yaptığı Perakende Treni'nde, Türkiye'nin lider firmalarının en güncel yeniliklerini bol eğlenceli ve sürpriz hediyelerle dolu bir ortamda tanıma fırsatı bulacaklar.

13 vagonluk özel bir tren olan Perakende Treni'nde, kentlerin perakende potansiyellerinin masaya yatırılacağı önemli mini-zirvelerle birlikte, vagon sponsoru lider firmaların yapacakları etkinliklerin yanı sıra çocuk aktiviteleri, kadın aktiviteleri, konferanslar, ödüllü yarışmalar ve ünlü buluşmaları gibi çeşitli etkinlikler de gerçekleştirilecek.

Kayseri'de ayrıca Perakende Treni organizasyonu kapsamında, gar alanındaki aktivitelere ek olarak, Kayseri Hilton Otel'de ilin perakendecilerine yönelik

"Yenilikler, Fırsatlar ve Şifreleri" isimli konferans düzenlenecek. Konferansın konuşmacıları, kendi tecrübeleri doğrultusunda perakendede büyümenin anahtarı olabilecek önemli ipuclarını yerel perakendeciler ile paylaşacak.

ÜÇGE Elektronik ve Sezmak firmalarının destekleriyle gerçekleşecek konferansın konuşmacıları arasında, TEB Şube Dışı Bankacılık Yöneticisi Deniz Devrim Cengiz ve Ipsos KMG Perakende Araştırmaları Genel Müdürü Renan Burduroğlu olacak.

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Perakende Treni Kayseri'ye Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement