Penti Stil Sahibi Kadınları Tercihi - Son Dakika
Güncel

Penti Stil Sahibi Kadınları Tercihi

Penti Stil Sahibi Kadınları Tercihi

Renkleriyle, desenleriyle beğeni toplayan ve artık ikonikleşen Penti Karıştır&Yakıştır tasarımları, farklı model alternatifleriyle de deniz kenarında göz alıcı olmayı sağlıyor.

19.06.2014 17:05  Güncelleme: 12:01

Her zaman aynı renkleri ve formları kullanmaktan sıkılan kadınlar için hazırlanan koleksiyonda, bronzluğu gözler önüne seren neon renkler dikkat çekiyor. Çizgililer, grafik baskılar, dijital desenler ve daha süslü olmak isteyenler için parıltılı ve zımbalı detaylar da sezondaki yerini alıyor.

Karıştır&Yakıştır tasarımları, yalnızca renk ve desenleriyle dikkat çekmek isteyenlere değil, modelleriyle farklı vücut şekillerine de çözümler sunuyor. Türk kadınlarının vücut ölçüleri dikkate alınarak hazırlanan koleksiyon, kadınlara özgün stiller sunmayı sağlıyor.

Bikini koleksiyonunu destekleyen plaj kıyafetleri ve aksesuarlar ise kadınların daha çarpıcı görünmesine yardımcı oluyor. Desenli pantolonlar, ince dokulu tişört ve atletler, mini elbiseler ve farklı kesimlerdeki şortların yanı sıra son dönem trendleri arasındaki yerini alan ve günlük hayatta da kullanılabilen 'Jelly' terlikler, yaz boyunca kadınların vazgeçilmezi oluyor.

Dünya trendlerini kendine özgü bir şekilde yorumlayan Penti Karıştır&Yakıştır koleksiyonu ile enerjik, stil sahibi ve göz alıcı bir yaz kadınları bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Penti Stil Sahibi Kadınları Tercihi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement