Patlamadan Sonra Kızını Aramayan Emekli, Evde Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Patlamadan Sonra Kızını Aramayan Emekli, Evde Ölü Bulundu

Patlamadan Sonra Kızını Aramayan Emekli, Evde Ölü Bulundu

Ankara'da oturan Özlem Murat, Karabük'teki babası Kemal Murat'ın patlamadan sonra kendisini merak edip aramamasından şüphelenince acı gerçek ortaya çıktı.

11.10.2015 01:45  Güncelleme: 08:09

Ankara'da oturan Özlem Murat, Karabük'teki babası 54 yaşındaki Kemal Murat'ın patlamadan sonra kendisini merak edip aramamasından şüphelenerek kuzenini eve gönderdi. Eve giden kuzen, memur emeklisi Murat'ı, ölü olarak buldu.

Yeni Mahalle Çağdaş Sokak'taki evde tek başına oturan memur emeklisi Kemal Murat'ın Ankara'da yaşayan kızı Özlem Murat, Ankara'da her olay olduğunda merak edip kendisini arayan babasının barış mitinginde yaşanan patlamadan sonra aramamasından şüphelendi. Özlem Murat, babasının telefona da cevap vermemesi üzerine kuzenini aradı.

KOLTUKTA HAREKETSİZ BULDU

Eve giden Dursun Murat, amcasını koltukta hareketsiz buldu. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Kemal Murat'ın öldüğü belirlendi. Komşularının en son önceki gün gördüklerini söylediği Kemal Murat'ın cesedi, evde yapılan incelemeden sonra hastane morguna kaldırıldı.

OTOPSİ YAPILACAK

Vücudunda yara izine rastlanmayan Kemal Murat'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Murat'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Patlamadan Sonra Kızını Aramayan Emekli, Evde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Türkoğlu türk: Akp ülkeden defol 38 54 Yanıtla
  • vatan: kahrolsun katil akp 20 51 Yanıtla
  • Şehitler ölmez vatan bölünmez: pkk birgün önce eylemsizlik kararı alıyor,çünkü hainler dağıldı çok ağır yara aldılar,seçim bahanesiyle ara verip kendilerini toparlamak için,çünkü aralarından çok sayıda teslim olanlarda var.bunu toplum gözünde bak biz eylemsizlik kararı aldık fakat TÜRKİYE devleti barışa hayır dedi algısı oluşturmak için, tabikide bunların sivil yandaşlarına ihtiyaçları vardı.yani patlama günü olacak olan yürüyüş..aleviler,kürtler (hepsi değil tabiki) barış istiyoruz amacıyla Türkiye devletine pkk yı rahat bırakın çağrısı yapacaklardı.bunların yürüyüşünden bir sonuç çıkmayacağını bilen pkk hdp ele başları 5 hazirandaki algiyi tekrar oluşturmak istediler olay bu.yani kendi yandaşlarını bu oyunda kullandılar, fakat bu sefer tutmayacak millet herşeyin farkında. 54 9 Yanıtla
  • hdp vekillere neden bir sey olmadi.: oyun bu kurtler havaya ucttuuuu 32 19 Yanıtla
  • Berk: drbereday isimli twitter kullanıcısı 12 saat önce ankarada patlama olacak dedi ve şahış koyu bir pkk hdpli kandile defalarca gitmiş sılho hesap vereceksin hdppkk 31 8 Yanıtla
  • Şehitler ölmez vatan bölünmez: seni orda görünce üzüntüsunden gitmiştir adam. 25 9 Yanıtla
  • şafak 13 : Tayyip one geçsin 7 15 Yanıtla
    gridağ: sana kalsa tayyip öldürmüştür 19 5
  • ferhat: herşeyi ak partiye bağlayıp durmayın 90 lardan önceki olaylarıda akp ye bağlarsınız kesin 2 2 Yanıtla

Advertisement