Patencilerde Hedef Şampiyonluk - Son Dakika
Güncel

Patencilerde Hedef Şampiyonluk

Patencilerde Hedef Şampiyonluk

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Buz Patenciler sıkı şekilde hazırlanıyor.

11.01.2012 09:56

Hafta sonunda Ankara'da yapılacak olan Artistik Buz Pateni Türkiye Şampiyonasına Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Buz Patenciler sıkı şekilde hazırlanıyor.

13 - 15 Ocak tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan Artistik Buz Pateni Türkiye Şampiyonasına Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu buz patenciler sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Kocaeli Buz Olimpik Buz Sporları salonunda hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlı buz patenciler Türkiye şampiyonu olabilmek için buz pistinde kıyasıya mücadele edecek.Geçtiğimiz yılın şampiyonu Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü bu yıl şampiyonaya 9 sporcu ile katılacak.

14 Kulüp 60 Sporcu Katılıyor

Toplam 14 kulüp ve bir ferdi olmak üzere toplam 60 sporcunun katılacağı şampiyonanın bu yıl hayli çekişmeli geçmesi bekleniyor.Mavi beyazlılar Minik Bayanlarda Özlem Dizmen,Elif Güner,Ebrar Damla Demirsal,Ece Atabey Novice Baylarda Mehmet Çakır, Junior Baylarda Burak Demirboğa,Jjunior Bayanlarda Sinem Kuyucu, Senior Bayanlarda Birce Atabey, Senior Baylarda ise Ali Demirboğa ile yarışacak.

Ankara'dan Mutlu Döneceğiz

Müsabakalara Buz Pateni Antrenörleri,Rana Göçmen,Ece Ongül,Tuğba Sak ve Rıdvan Alkan nezaretinde hazırlıklarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu patencilerde moraller yerinde.Branş sorumlu yöneticisi Murat Uzar'da bu önemli şampiyonada takımla birlikte Ankara'da yer alacak.Uzar yaptığı açıklamada "Sporcularımız,antrenörlerimiz ve kulübümüzle bir bütünlük halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Umut ediyorum ki Ankara'dan iyi sonuçlarla döneceğiz."dedi.

Çağla'ya sürpriz Doğum günü

Kocaeli Olimpik Buz sporları salonunda hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlılar idman sonrasında takım arkadaşları Çağla Demirsal'a sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Berk Akalın ile birlikte Türkiye'nin ilk Junior çifti olan Çağla Demirsal arkadaşı Berk Akalın ile birlikte doğum günü pastasının mumlarını üfledi.18 yaşına giren Çağla Demirsal, sürpriz doğum günü partisini düzenledikleri için takım arkadaşlarını teşekkür etti.

Müsabakalara Katılacak Spor Listesi

Özlem DİZMEN (Minik Bayan)

Elif GÜNER (Minik Bayan)

Ebrar Damla DEMİRSAL (Minik Bayan)

Ece ATABEY (Minik Bayan)

Mehmet ÇAKIR (Novice Bay)

Burak DEMİRBOĞA (Junior Bay)

Sinem KUYUCU (Junior Bayan)

Birce ATABEY (Senior Bayan)

Ali DEMİRBOĞA (Senior Bay)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Patencilerde Hedef Şampiyonluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement