Pascal ve Merve'nin Peşinden Koştular - Son Dakika
Güncel

Pascal ve Merve'nin Peşinden Koştular

Pascal ve Merve\'nin Peşinden Koştular

Denizli'de Teras Park Alışveriş Merkezi'nin Hummel ve Pamukkale Üniversitesi Spor Merkezi işbirliğiyle düzenlediği 'Peşinden Koş' etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

22.12.2015 18:38

Denizli'de Teras Park Alışveriş Merkezi'nin Hummel ve Pamukkale Üniversitesi Spor Merkezi işbirliğiyle düzenlediği 'Peşinden Koş' etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Yüzlerce kişi, eski Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma ve 'Survivor' ile yarışması ile adını duyuran milli atlet Merve Aydın ile birlikte koştu. 3 bin 400 metrelik parkuru ilk üç sırada tamamlayan erkek ve kadınlara ödüller verildi.

Teras Park AVM'nin sağlıklı yaşam için spora ilginin artırılması amacıyla Hummel ve Pamukkale Üniversitesi Spor Merkezi işbirliğiyle düzenlediği 'Peşinden Koş' etkinliği Saki Restoran önünde başladı. Koşuya katılacak Denizlililer'in kayıt işlemlerinin yapılmasının ardından Pascal Nouma ve Merve Aydın'la birlikte yüzlerce Denizlili Teras Park'ta sona eren 3 bin 400 metrelik parkuru koştu. Koşunun startını AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu verdi. Koşuyu erkeklerde Khalid Azzaloualidine 9 dakika 37 saniyede tamamlayarak birinci oldu. Abdullah Yıldız ikinci, İbrahim Aköz üçüncü oldu.

Kadınlarda ise Hacer Yıldız birinci, Aysel Bozkaya ikinci ve Şengül Morca üçüncü olurken, 40 yaş üzeri erkeklerde birinciliği Turgay Baskın, ikinciliği Abdullah Yavuz Ertekin, üçüncülüğü Bahri Uç aldı. 40 yaş üzeri kadınlarda ise Aynur Peşdereli koşuyu ilk sırada tamamladı, Seyhan Gümüştaş ikinci, Fatma Kütükbaskın üçüncü sırada yer aldı.

Yarışmada dereceye girenlere de madalyaları ve hediyelerini Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pascal Nouma ve Merve Aydın birlikte verdiler. Ödül töreninin ardından Hummel hediye tişört imzalayarak ziyaretçilere hediye eden Pascal Nouma ve Merve Aydın'a yoğun ilgi gösteren Denizlililer hatıra fotoğrafı çektirebilmek için birbiriyle yarıştı. Teras Park AVM Müdürü Osman Koçarslan, etkinliğe katılım ve talepler nedeniyle "Peşinden Koş" etkinliğini gelecek yıl da düzenleyeceklerini söyledi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pascal ve Merve'nin Peşinden Koştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement