Paris'te Silahlı Saldırı Alarmı - Son Dakika
Güncel

Paris'te Silahlı Saldırı Alarmı

Paris\'te Silahlı Saldırı Alarmı

Liberation gazetesindeki saldırıdan hemen sonra bir banka da silahlı saldırıya uğradı Polis tüm medya kuruluşları önünde alarma geçti

18.11.2013 14:33

Fransız Liberation gazetesine bu sabah düzenlenen silahlı saldırının ardından bir Fransız bankası da saldırıya uğradı.

Fransa'nın başkenti Paris'te La Defense bölgesinde bulunan Fransız bankası Societe Generale önünde birkaç el ateş edildi. Saldırıda kimsenin yaralanmadığı belirtildi. Polis, olay yerinde soruşturma başlattı.

Öte yandan, Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde yayımlanan açıklamada, Fransa Cumhurbaşkanı Françoise Hollande'ın, İçişleri Bakanı Manuel Valls'den olayın sorumlularının bulunması için elinden geleni yapmasını istediği kaydedildi.

Bunun üzerine sabahki saldırının yaşandığı Liberation gazetesinin merkezi önünde basın açıklaması yapan İçişleri Bakanı Valls, saldırıyı "büyük bir zorbalık" olarak nitelendirdi. Valls, saldırganın bulunması için seferber olduklarını söyledi.

Fransız polisi, saldırıların ardından Paris'teki medya kuruluşları önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Geçen hafta da Fransız televizyon kanalı BFMTV'ye giren bir silahlı saldırgan çalışanları tehdit etmişti. Ard arada yaşanan silahlı saldırılar arasında bağlantı olup olmadığı bilinmiyor. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Paris'te Silahlı Saldırı Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement