Paris Moda ve Tekstil Fuarı'nda Atıl Kutoğlu İmzası - Son Dakika
Güncel

Paris Moda ve Tekstil Fuarı'nda Atıl Kutoğlu İmzası

Paris Moda ve Tekstil Fuarı\'nda Atıl Kutoğlu İmzası

Dünyaca ünlü Türk modacı Atıl Kutoğlu'nun Paris'te devam eden Moda ve Tekstil Fuarı'nın (Premiere Vision) 250 "trend elçisi" çalışanı için hazırladığı tasarımlar büyük hayranlık uyandırdı.

19.02.2014 13:55

Dünyaca ünlü Türk modacı Atıl Kutoğlu'nun Paris'te devam eden Moda ve Tekstil Fuarı'nın (Premiere Vision) 250 "trend elçisi" çalışanı için hazırladığı tasarımlar büyük hayranlık uyandırdı.

Kutoğlu'nun tasarladığı, Türk esintileri taşıyan lacivert yünlü elbise, mor bluz ve eflatun deri çantadan oluşan kostümü, fuarda düzenlenen basın toplantısında, Premiere Vision Fuarı Başkanı Philippe Pasquet tarafından dünya basınına övgü dolu sözlerle takdim edildi.

Kutoğlu'nu ilk tebrik edenler arasında ünlü modacılar Fransız Chantal Thomass ve Alman Jil Sander oldu. Yünsa'nın özel olarak dokuduğu kumaştan hazırlanan kostüm, DTG-Deri Tanıtım Grubu'nun desteğiyle üretilen ve yine Atıl Kutoğlu tasarımı ayakkabı ve çantayla tamamlandı. Moda fuarının günlük gazetesinin arka kapağında tam sayfa olarak Atıl Kutoğlu'na yer verildi.

Dünya tekstil sektörü ile modanın devlerinin akın ettiği Premiere Vision Fuarı, Paris'te yılda iki kez düzenleniyor.

Daha önceki yıllarda Sonia Rykiel, Jean Paul Gaultier, Christian Lacroix, Jean Colonna, Yohji Yamamoto, Martin Margiela gibi dünyaca ünlü modacıların tasarımlarını giyen Premiere Vision çalışanları ve tanıtım hostesleri, bu yıl şubat ve eylül aylarında düzenlenen fuarda Türk modacı Atıl Kutoğlu'nun çizgilerini taşıyacak.

Premiere Vision'un bu yıl New York, Sao Paolo, Tokyo ve İstanbul'daki fuarlarında çalışanlar yine bu tasarımları giyecek. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Paris Moda ve Tekstil Fuarı'nda Atıl Kutoğlu İmzası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement