Parataekwondo Dünya Üçüncüsü Cengiz Aydoğdu - Son Dakika
Güncel

Parataekwondo Dünya Üçüncüsü Cengiz Aydoğdu

Parataekwondo Dünya Üçüncüsü Cengiz Aydoğdu

Dünya Üçüncüsü Olan Alaçam Gençlik Ve Spor Kulübünün Sporcusu Cengiz AYDOĞDU Ve Sporcunun Antrenörü Bülent ŞENER Gençlik Ve Spor İl Müdürü Ömer ALTUNSOY' U Makamında Ziyaret Etti.

27.05.2010 17:32

Başarısında kendisine büyük destek veren Alaçam Kaymakamı Sezgin ÜÇÜNCÜ 'ye teşekkür eden AYDOĞDU çocuklarını da taekwondo sporuna teşvik edeceğini kaydetti. AYDOĞDU , 3.sü Kore'de yapılacak olan şampiyonaya hazırlanacağını da belirtti. Samsun Alaçam Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Bülent Şener ise kazanılan başarının bir çok gence örnek olacağına inandığını bildirdi.

Şener, 2011'deki Dünya Şampiyonası'na altın madalya kazanma hedefiyle hazırlanacaklarını belirtti.Desteklerini bizden esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer ALTUNSOY' a teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer ALTUNSOY "ilimizde her branşta dünyada derece yapmış sporculara tanık olmak gurur verici bunun daim olmasını istiyoruz Bunun için yatırımı spora ve sporcuya yapmaya ve her alanda projelerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz ,çalışmalarız hız kesmeden sürecektir " dedi.Başarılı sporcuyu spor malzemesi ile ödüllendirerek desteklerimiz sürecektir.diye de belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Parataekwondo Dünya Üçüncüsü Cengiz Aydoğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement