Paramparça 11. Bölümüyle Yine Soluksuz İzlendi - Son Dakika
Güncel

Paramparça 11. Bölümüyle Yine Soluksuz İzlendi

Paramparça 11. Bölümüyle Yine Soluksuz İzlendi

Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya'nın paylaştığı "Paramparça", duygu ve heyecan dolu sahneleriyle milyonları ekrana kilitledi.

10.02.2015 12:03

12,27 RATİNGLE ZİRVEDE TEK BAŞINA!

Paramparça, TNS Rating ölçüm şirketi verilerine göre, Pazartesi programları arasında ABC1+20 kategorisinde 12,27 rating ve yüzde 26,69 izlenme payı ile son dönemin en yüksek ratingine ulaştı. Paramparça; Tüm kişilerde de yüzde 11,39 reyting, yüzde 26,33 izlenme payı , A/B Sosyo Ekonomik Statü'de yüzde 10,24 reyting ve yüzde 23,98 izlenme payı, ile milyonları ekran başına kilitledi ve günün en çok izlenen programı oldu.

CİHAN'IN VURULMA ANI ŞOK ETTİ!

Paramparça'nın 11. bölümüne iki önemli olay damgasını vurdu. Dilara ve Alper'in herkesden sakladıkları büyük sırları ortaya çıktı. Cihan, Alper'in, karısı Dilara'nın kardeşi olduğunu öğrenince inanmakta zorlandı. Şirket yönetim kurulundan çıkartılan Alper ise öfkeyle gittiği restoranın önünde Cihan'ın üzerine yürüdü. Kavgada Alper'in elindeki tabancanın ateş alması sonucu Cihan'ın vurulduğu anlar ise milyonları soluksuz bıraktı. Cevap bekleyen sorular için "Paramparça" hayranları Pazartesi gününü şimdiden iple çekiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Paramparça 11. Bölümüyle Yine Soluksuz İzlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement