Pamukşekeri Kreşin Sergisine Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Pamukşekeri Kreşin Sergisine Yoğun İlgi

Pamukşekeri Kreşin Sergisine Yoğun İlgi

Bölgemizde 3-6 yaş çocuklarına hizmet veren Pamukşekeri Kreş öğrencileri karma sergi düzenlediler.

20.05.2011 10:15

Pamukşekeri kreş öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları faaliyetlerinin ,grup çalışmalarını ve fen bilimleri projelerinin sunulduğu serginin açılış töreni Okul bahçesinde gerçekleşti.

Serginin açılışında Kocaeli büyükşehir belediye başkanı ,İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Kaymakamı Osman Ateş,Ak parti Milletvekili adaylarından Mehmet Ali Okur,Milletvekili Eyüp Ayar,Akparti kadın kolları başkanı Oya Tuncer,parti temsilcileri,Belediye bürokratları,Milli Eğitim Çalışanları,okul müdürleri, Farabi hastanesi müdürü Cebrail Kuru,Fatih Hastanesi Müdürü Abdulselami Tatar ,öğrenci velileri ve yoğun bir davetli katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan okul öğretmenlerinden Ayşe Yavuz:''Bölgemizin önde gelen okul öncesi eğitim kurumları arasında yer alan kreşimiz,çocuklarımızın yaş ve gelişimsel farklılıkları göz önünde bulundurarak zihinsel,fiziksel,dil ve sosyal gelişimini destekleyen,yaratıcı düşünce ve öz güvenlerini en üst düzeye çıkartmayı hedefleyen bir eğitim anlayışıyla siz velilerin teveccühünü kazanmıştır.''dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı konuşmasına okul yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ederek başladı.Devamında ''Kreş eğitimini çok önemsiyorum.Geleceğimiz bu yaş çocuklarına verilen eğitimde saklı.Güzel ahlak ancak bu yaşlarda kazandırılabilir.''dedi.

Yapılan konuşmaların ardından protokol ve davetlilerle beraber açılış kurdesi kesildi.Her yaş grubunun sınıflarında sergilenen etkinlikler katılımciların yüksek beğenisini topladı.Özellikle Ebru çalışmaları, Çanakkale şehitliği maketi grup çalışması,Boğaziçi köprüsü grup çalışması,Hayvanat bahçesi projesi,fen-doğa çalışmaları ve atık materyallerden yapılmış çalışmalar hayret vericiydi.

Kurum müdürü Hatice BAŞOĞLU ,tüm davetlileri 1Temmuz Cuma saat 19'da Gebze Osman Hamdi Bey Sahnesinde yapılacak yıl gösterisine davet etti. Davetlilerin hayranlıkla gezdikleri sergi, palyoça gösterileri,miniklerin dansları ve kokteyle devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pamukşekeri Kreşin Sergisine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement