Palamut & CPM Sailing Team 4 Kupayla Evine Döndü - Son Dakika
Güncel

Palamut & CPM Sailing Team 4 Kupayla Evine Döndü

Palamut & CPM Sailing Team 4 Kupayla Evine Döndü

İstanbul-Bodrum rotasında gerçekleştirilen Türkiye'nin en prestijli Açık Deniz Yat Yarışlarında Palamut & CPM Sailing Team 4 kupa kazandı.

24.07.2018 13:09  Güncelleme: 13:11

47. Yıl TAYK Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yarışı ile İstanbul'dan yelken açan tekneler 295 deniz mili mesafeyi kat ederek Sığacık'ta finiş verdiler. 39 teknenin katıldığı yarışta IRC 2 klasmanında üçüncülük derecesini alan Palamut & CPM Sailing Team, Sığacık'ta başlayan ve Bodrum Turgutreis' te tamamlanan Sahil Güvenlik- Doğu Ege Yelken Haftası IRC Birinciliği yarışlarında ise sırasıyla Sahil Güvenlik IRC Birinciliği Sığacık Koy İçi Yarışları'nda birincilik, Sığacık-Bodrum rotasında gerçekleştirilen TAYK-Çakabey 937 Yat Yarışı'nda ikincilik ve seri boyunca yapılan toplam 6 yarışın genel ödülünde ikincilik kupalarını kazanarak evine 4 kupa ile döndü.

Bu yıl kurulan ve eski milli yelkenci Targan Hazarhun kaptanlığında sezona başlangıç yapan Palamut & CPM Sailing Team, alınan bu sonuçlarla kısa sürede yakaladığı başarılarına yenilerini ekledi. Tecrübeli rakiplerinin yer aldığı IRC 2 klasmanında TAYK ve İYK Trofeleri'nde ikinci sırada yer alan ekip, İstanbul'da devam edecek yarışlardaki podyum hedefini sürdürmek ve hazırlıklar için vakit kaybetmeden teknesini İstanbul'a yola çıkarttı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Palamut & CPM Sailing Team 4 Kupayla Evine Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement