Pak-Türk Maarif Okulları, Filistin için iftar programı düzenledi - Son Dakika
Güncel

Pak-Türk Maarif Okulları, Filistin için iftar programı düzenledi

Pak-Türk Maarif Okulları, Filistin için iftar programı düzenledi

Pak-Türk Maarif Okulları, Pakistan'ın başkenti İslamabad'da Filistin halkına bağış toplamak amacıyla bir iftar programı düzenledi. Programa Türkiye Maarif Vakfı (TMV) Pakistan Ülke Temsilcisi Harun Küçükaladağlı, öğrenciler, aileler ve davetliler katıldı. İftar programı kapsamında öğrenciler tarafından açılan stantlarda ürünlerin satışı yapılarak elde edilen gelirler Filistin'e bağışlandı.

04.04.2024 20:13

Pak-Türk Maarif Okulları, Pakistan'ın başkenti İslamabad'da Filistin halkına bağış toplamak için iftar programı düzenledi.

İslamabad'daki Pak-Türk Maarif Chak Shahzad Kampüsü'nde düzenlenen iftar programına, Türkiye Maarif Vakfı (TMV) Pakistan Ülke Temsilcisi Harun Küçükaladağlı, öğrenciler, aileleri ve davetliler katıldı.

Küçükaladağlı, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına ve yaşanan insanlık dramına dikkati çekmek istediklerini, okuldaki çocukların çabalarını takdir ederek dünyadaki empati ve refahın yeni nesil ile artmasını umduğunu ifade etti.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programı kapsamında öğrenciler ürünlerin satışı için stant açtı.

Stanttaki eşyalar ve kriket oyuncusu Babar Azam tarafından imzalanan özel ürünlerin satışı yapılarak gelirleri Filistin'e bağışlandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pak-Türk Maarif Okulları, Filistin için iftar programı düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement